Anasayfa /  Foto Galeri

Müge Anlı'da aranan Muhammet Arslan'ın cesedi bulundu! Genç hemşireyi ölüme götüren...

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp olarak aranan hemşire Muhammet Aslan'la ilgili son dakika gelişmeleri yaşandı. Acı haberi canlı yayında duyuran Müge Anlı, hemşire Muhammet Aslan'ın ormanlık alanda bileklerini keserek intihar ettiğini açıkladı.

Müge Anlı'da aranan Muhammet Arslan'ın cesedi bulundu! Genç hemşireyi ölüme götüren... - Sayfa 1

ATV’de hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında hemşire Muhammet Aslan olayı hafta başından bu yana gündemdeydi. 

Müge Anlı'da aranan Muhammet Arslan'ın cesedi bulundu! Genç hemşireyi ölüme götüren... - Sayfa 2

Ailesi 6 gündür haber alamadıkları Muhammet Aslan için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmuş ve arama çalışmaları başlamıştı.

Müge Anlı'da aranan Muhammet Arslan'ın cesedi bulundu! Genç hemşireyi ölüme götüren... - Sayfa 3

Kumar bağımlılığı olduğu ve borç batağına düştüğü tespit edilen hemşire Muhammet Aydın’ın acı haberi geldi. Genç hemşirenin cesedi polis ekiplerinin arama çalışması başlattığı ormanlık alanda bulundu.

Müge Anlı'da aranan Muhammet Arslan'ın cesedi bulundu! Genç hemşireyi ölüme götüren... - Sayfa 4

6 gün önce ortadan kaybolmuştu
İstanbul Sultangazi’de yaşayan hemşire hemşire Muhammet Aslan, 6 gün önce ortadan kaybolmuştu.

Ailenin kayıp başvurusu üzerine genç hemşire her yerde aranıyordu. Ancak arama çalışmalarından sonuç çıkmayınca aile ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına da başvuru yaptı. Dün arama çalışmaları son sinyalin tespit edildiği ormanlık alanda yoğunlaştı. Aramalara polis helikopteri de havadan destek verdi. Atlı polislerin de katıldığı arama çalışmaları sonucunda Muhammet Aslan'ın cesedi Sultangazi Kent Ormanı'nın derinliklerinde bulundu.