Anasayfa /  Medya

Müge Anlı'da kan donduran ifade! ''Sudan et parçaları geliyordu!''

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kaybolduktan tam 72 gün sonra bulunan Adem Kara'ya ne oldu? Kara'nın Amcaoğlu Hakan'nın verdiği ifadelerin birbiriyle tutarlı olmaması tüm şüpheleri Hakan'ın üstünde topluyor. Sır cinayetin perde arkası yavaş yavaş aydınlanmaya başladı. Hakan Kara'nın akrabalarının anlattıklarıyla tüm oklar yeniden Kara'nın üzerine çevrildi. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 22 Şubat 2019 15:07

Müge Anlı'da Adem Kara olayı araştırılıyor. Adem Kara, Trabzon Akçabat'ta yaşıyordu. Kara'nın cesedi ise kaybolduktan 72 gün sonra su kuyusunda bulundu.

SUDAN KOKU GELİYOR

Bugün Müge Anlı'ya Hakan Kara'nın evine sıva yapan usta Yaşar Yılmaz konuştu. Yılmaz, Adem'in kaybolmasından 20 gün sonra Hakan Kara'nın evine sıva yaptığını açıkladı.

Usta, Hakan Kara'nın suda koku olduğunu dile getirdiği ancak gel gidelim ve bakalım demediğini aktardı.

Müge Anlı, canlı yayında Cemal Kara'nın Emine Kara'nın ifadesini de okudu. Emine Kara'nın ifadesi şok etkisi yarattı.

Emine Kara ifadesinde şu sözler yer aldı; "Adem Kara'nın cesedi bulunmadan yaklaşık 20 gün önce kokuyu hissettim." diye konuştu.

İfadenin devamında ise Emine Kara; " Komşumuz ve eşimin halasının oğlu Cellattin Özlü'nün evimizin oralarda bulunan bahçesine fidanları dikmek için gelip geliyordu.

SUDA ET PARÇALARI GÖRÜLMÜŞ

"Bir gün Cellattin Özlü nane fidesi ekerken suda et parçaları gibi parçalar görmüş" ifadesini Müge Anlı canlı yayında aktardı.

ABLA CANLI YAYINA BAĞLANDI

Adem Kara'nın ablası Fadime Hanım canlı yayına bağlandı. Fadime Hanım programda şu sözleri söyledi; "Hakan bize Adem'in verem olduğunu dahi söyledi" dedi.




Yorumlar