Anasayfa /  Medya

Müge Anlı'da Adem Kara cinayeti çözüldü mü? Adem Kara'yı kuzeni Hakan Kara'mı öldürdü? Hakan Kara ne saklıyor?

2017 yılında Trabzon'da bir anda ortadan kaybolan ve 1 yıl boyunca haber alınamayan Adem Kara, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bulundu. Adem Kara'nın cesedi evinin yakınlarında bir su kuyusunda bulundu. Programda sürekli çelişkili ifadeler veren Adem Kara'nın kuzeni Hakan Kara, tüm şüpheleri üstünde topladı. Hakan Kara ne saklıyor? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 28 Şubat 2019 11:35

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Trabzon'un Akçaabat ilçesinde 2017 yılında öldürülen 48 yaşındaki Adem Kara cinayetinin dosyası araştırılmaya devam ediyor. Ortaya çıkan iddialara kan dondurmaya devam ederken cinayet zanlıları amca oğulları Hakan Kara ve Cemal Kara verdiği çelişkili ifadeler ile bütün dikkatleri üzerine çekmişti. Bu defada canlı yayına telefonla bağlanan Adem Kara'nın ablası Fadime Görmez'in söyledikleri programa damga vurdu.

Müge Anlı geçen hafta Adem Kara cinayeti ile ilgili kan donduran ifadeleri canlı yayında okumuş herkesin tüyleri diken diken olmuştu. Türkiye'nin gündemine bir anda oturan Adem Kara'yı kim yada kimler öldürdü henüz bulunmadı.

Müge Anlı her gün yeni bir ifadeyi okuyorak Adem Kara'nın cinayetini araştırmaya devam ederken programa canlı yayına telefonla bağlanan abla Fadime Görmez ise şunları söyledi: "Hakan'dan biz kardeşimizi aradık. Hakan Adem nerede neden yok piyasada? diye sordum Hakan da dedi ki 'Adem verem oldu Ankara'ya gitti. Bende ona dedim bütün tahlillerini al orada kendini doktora bir göster.Ben sana parada vereyim' demiş. Adem de benim paraya ihtiyacım yok demiş."

Müge Anlı geçen hafta Adem Kara cinayeti ile ilgili kan donduran ifadeleri canlı yayında okumuş herkesin tüyleri diken diken olmuştu. Türkiye'nin gündemine bir anda oturan Adem Kara'yı kim yada kimler öldürdü henüz bulunmadı.

-Daha sonra bir haber daha alıyorum Gürcistan'a yüklü bir para ile kaçtı diye. Sonra Kemalettin Özlü Vezirköprü'ye geldi benle görüşmeye. Ben Kemalettin kardeşim nerede diye sordum oda bana "Ben kardeşinle konuşmuyorum ondan haber almıyorum. Hakan ile de konuşmuyorum ama Adem'in balkondaki lambası yanıyordu.'

Sonra bana 'Tarla için ne düşünüyorsunuz? diye sordu Kemalettin. Bende "Ne düşüneceğiz Kemalettin kardeşim içinde oturuyor. Bir şey düşündüğümüz yok dedim. Kemalettin de bana 'Akif diyor ki bu tarların artık bölünmesi lazım ama Adem ile de masaya oturulmaz nasıl olacak. Benim tanıdığım Adem iyilikten anlardı!' dedi. Benim kafam sonradan aldı anlar demiyor anlardı diyor birde kardeşinizi çok yalnız bıraktınız dedi bana" açıklamalarını yaptı.

Bütün bu açıklamalar sonuna Kemalettin Özlü'nün cinayeti kimin işlediğini biliyor yorumuna sebep oldu.


Yorumlar