Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

Müge Anlı'da mehir cinayetinde şoke eden swamp raporu!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı programında Metin Büyükşen ile Nejla Büyükşen'in cinayetten sonra ortaya çıkan swamp raporunun detayları damga vururken, ortaya çıkan en büyük iki şüpheli ise herkesi şoke etti.

Abone ol
Abone ol 27 Nisan 2019 18:33

ATV'de hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan Müge Anlı ve Tatlı Sert Programında 3 Eylül 2018 tarihince canice öldürülen Metin Büyükşen ile Nejla Büyükşen'in katil yada katilleri aranıyor.

Cinayet ile ilgili ipuçları ise katil yada katillerin çok uzakta olmadığı yönünde. Adli Tıp Uzmanı Şevki Sözen canlı yayında swamp raporunun detylarını anlattı ve çıkan sonuç sonrası iki büyük şüpheliyi açıkladı. Peki çiftin katilleri kim? Uğur Büyükşen ve Betül Büyükşen cinayetin neresinde yer alıyor. Büşra Büyükşen'in bildiklerini neden söylemiyor? Detaylar haberimizde....

Müge Anlı'da mehir cinayetinde şoke eden swamp raporu detayları! Katil Uğur Büyükşen mi? - Sayfa 10

3 Eylül'de öldürülen Metin Büyükşen ile Nejla Büyükşen'in incelenen kriminal raporunda 4 kişinin üzerinde barut izine rastlanmıştı. Ancak swapm izi çıkan 4 kişi ise tutuklanmamış serbest bırakılmıştı. Barut izi çıkan kişiler arasında ise Uğur Büyükşen,Betül Büyükşen ve Ertuğrul İpekçi bulunuyor. En çok merak edilen konunun üzerine giden Müge Anlı ve ekibi olayın kilit ismi olarak da Büşra'nın verdiği ifadede olduğunu söyledi. Büşra'nın biri yada birilerini koruduğu şüphesi de her geçen gün ortaya çıkan detaylar ile arttı.Canlı yayında swamp raporunun detaylarını anlatan Adli Tıp Uzmanı Şevki Sözen "Bir kişinin hem yüzünde, ellerinde ve elbisesinde atış artığı görüyorsam , bu bir cinayet ise bu kişi bizim için birinci dereceden zanlıdır. O nedenle Betül ve Uğur bana göre bu barut atıklarının kendi bedeninde olmasını bir şekilde açıklayabilmeleri gerekiyor. " açıklamasını yaptı.

Ancak gelin Betül'de çiftin oğlu Uğur'da bu sorunun cevabını veremedi. Nejla Büyükşen'in annesi ise ilk günde bu cinayetin mehirden dolayı işlandiği söyledi. Ortaya çıkan yeni tanık ise Ertuğrul Ekmekçi hakkında şok bilgiler verdi.Müge Anlı'da yaklaşık bir aydır araştırılan mehir cinayetinde yeni tanıklar ortaya çıktı. Gizli tanık programa yaptığı açıklamada "Ertuğrul Ekmekçi dediğimiz şahısın bu olaydan 15-20 gün önce sanayide susturucu yaptırdığını duydum.Tüfeğin ucuna takılan susturucu. Sadece bir kişiden değil 3-4 kişiden duyduk.Çarşı içinde kahvede arkadaş ortamlarında konuşurken duyduk." dedi.

Müge Anlı bütün bu gelişmeler sonrasında programda Ertuğrul İpekçi'nin savunmasını okudu Ertuğrul bey savunmasında "Olay yerine saat 23:30 gibi anne ile beraber gittim. Jandarma ile bahçe kapısının önünde bekledik. Jandarma olay yeri incelemesini bitirip cenazeler evden çıkartıldıktan sonra yanımda bulunan Muhammet Çavdarcı ile birlikte olayın olduğu yere girdim. İçeri girince odanın içerisinde bulunan kanlı minderi ev halısının üzerindeki örtüyü gördük.

Bizden sonra evin içerisine Uğur Büykşen'in kayın pederi Yılmaz Büyükdoğrucan ve Mehmet Ali Dayanır geldi. Odadaki minderi Yılmaz abi kaldırdı.Bende Mehmet Ali Dayanır ile birlikte hali üzerindeki örtüyü topladım.Evin banyonun kapısının önüne koyduk.Daha sonra annem ile birlikte avlunun dışına çıktım bu sırada jandarma beni çağırdı karakola götürdü.Benim el ve yüzüme bir şeyler sürdüler daha sonrada ifademi aldılar.Bizden önce bir kişi daha girdi ama onu kim olduğunu hatırlamıyorum.

Benim kendime ait silahım bulunmamaktadır.Olay günü kesinlikle silah kullanmadım. En son olaydan 3 gün önce Mahmut Çavdarcı'nın nişanında pompalı av tüfeği kullandım. Abim Mevlüt Ekmekçi'nin ruhsatsız av tüfeğini kullandım ama şuan tüfek nerede bilmiyorum.

Benden alınan swampta çıkan atış artığı yukarıda da anlattığım gibi jandarma tarafından olay incelemesi bittikten ve cesetler çıkarıldıktan sonra maktullerin bulunduğu odaya girmem ve odadaki halı üzerine serilen örtüyü kaldırmam nedeniyle bulaşmış olabilir. Başka türlü ben kimseyle temasta bulunmadım."

Canlı yayında gerçekleşen bütün bu gelişmeler sonrası cinayetin en büyük zanlıları talihsiz çiftin oğlu Uğur Büyükşen,gelin Betül Büyükşen ve Ertuğrul İpekçi oklarını üzerine çekti. Büşra Büyükşen ise hala bildiklerini tam olarak söylememekle suçlanıyor. Olay ile ilgili yeni gelişmeler ise takip edilmeye devam ediyor.

Müge Anlı'da mehir cinayetinde şoke eden swamp raporu detayları! Katil Uğur Büyükşen mi? - Sayfa 11


Etiketler Mehir Cinayeti
Yorumlar