Anasayfa /  Medya

Müge Anlı'da kayıp Ecrin olayında babaanneden canlı yayında şok açıklamalar!

Türkiye'nin gözü kulağı Samsun'da kaybolan minik Ecrin'nden gelecek haberde. Son dakika haberine göre, Atv'de ekranlara gelen Müge Anlı'nın programında da ele alınan olayda aile fertlerinden peş peşe çarpıcı açıklamalar geliyor.

Abone ol
Abone ol 22 Mayıs 2019 15:22

Türkiye'nin gözü kulağı Samsun'da kaybolan minik Ecrin'nden gelecek haberde. Son dakika haberine göre, Atv'de ekranlara gelen Müge Anlı'nın programında da ele alınan olayda aile fertlerinden peş peşe çarpıcı açıklamalar geliyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Samsun'da ortadan kaybolan minik Ecrin Kurnaz'ın akıbeti araştırılmaya devam ediyor. Müge Anlı'nın sorularını 22 Mayıs Çarşamba (bugün) canlı yayında cevaplayan Ecrin'in babaannesi ise oğulları Deniz ve Selim ile ilgili şok açıklamalarda bulundu.

Müge Anlı canlı yayını izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor. Ecrin bebek bulundu mu? Samsun'un Vezirköprü ilçesinde ailesinin 17 gündür haber alınmayan 1.5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ı arama çalışmaları devam ediyor. 22 Mayıs’ta Kurnaz ailesinin hayvanlarının şüpheli ölümü konuşuldu. Fatma Hanım Hacer Kurnaz ile ilgili, “Bana tarım ilacı koyduğu ayranı içirdi. Dedem neden ilaç içirdiğini sordu. Hacer içirmediğini söyledi. Ama neden evden kaçtığını söylemedi.” dedi. Deniz’in kuzeni Fatma Hanım yengesi Hacer Hanım’dan şüphelendiğini dile getirdi.

“Ecrin bebek bulundu mu?” sorusu merak ediliyor. Müge Anlı canlı yayını Ecrin son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. 17 gündür kayıp olan Ecrin’in bulunup bulunmadığı merak ediliyor. 22 Mayıs’ta Fatma Hanım’ın ifadeleri programda yayınlandı. Fatma Hanım Hacer Kurnaz ile ilgili, “Bana tarım ilacı koyduğu ayranı içirdi. Dedem neden ilaç içirdiğini sordu. Hacer içirmediğini söyledi. Ama neden evden kaçtığını söylemedi.” dedi. Fatma Hanım, “Yengemin intihara meyili var. Sevcan’da annelik duygusu hiç yok. Deniz, Ecrin’in başında bekliyordu sürekli, ona çok güzel bakıyordu. Benim gözümde suçlu olan kişi yengem. Onun yapabilecek kapasiteye sahip olabileceğini düşünüyorum.” dedi.

22 MAYIS’TA NELER OLUYOR?

22 Mayıs’ta Kurnaz ailesinin hayvanlarının şüpheli ölümü konuşuldu. Hacer Hanım, Sevcan ile Selim’in mesajlaşmasının olduğunu söyledi. Fatma Hanım’ın ifadeleri programda yayınlandı. Fatma Hanım Hacer Kurnaz ile ilgili, “Bana tarım ilacı koyduğu ayranı içirdi. Dedem neden ilaç içirdiğini sordu. Hacer içirmediğini söyledi. Ama neden evden kaçtığını söylemedi.” dedi. Fatma Hanım, “Yengemin intihara meyili var. Sevcan’da annelik duygusu hiç yok. Deniz, Ecrin’in başında bekliyordu sürekli, ona çok güzel bakıyordu. Benim gözümde suçlu olan kişi yengem. Onun yapabilecek kapasiteye sahip olabileceğini düşünüyorum.” dedi.

21 MAYIS'TA NELER OLUYOR?

21 Mayıs tarihinde Sevcan ve Deniz’in Ecrin’in kaybolduğu gün haberi aldıktan sonra markete gidip alışveriş yapmaları masaya yatırıldı. Market alışverişi yaptıkları yerin kamera görüntüleri incelendi ve ikilinin soğukkanlı olduğu konuşuldu.






Etiketler ecrin bebek
Yorumlar