Anasayfa /  Foto Galeri

Müge Anlı programında kan donduran iddia! Abisinin eşini...

Müge Anlı'nın mercek altına aldığı Nurgül Beyhan cinayetinde, azmettirici olmakla suçlanan kayınbirader Dilaver Beyhan'la ilgili çarpıcı bir iddia gündeme geldi.

Müge Anlı programında kan donduran iddia! Abisinin eşini... - Sayfa 1

Müge Anlı'nın programına telefonla bağlanan gizli bir tanık, Dilaver Beyhan'ın ağabeyinin eşini öldürmek için Fransa'da Bulgar uyruklu bir kiralık katil tuttuğunu, karşılığında da 187 bin euro ödediğini iddia etti. İddialarını güçlü bir kaynağa dayandıran gizli tanık, talihsiz kadının öldürüldükten sonra iç çamaşırının çıkarılmasının sebebini de açıkladı.

Müge Anlı programında kan donduran iddia! Abisinin eşini... - Sayfa 2

Dört çocuk annesi 44 yaşındaki Nurgül Beyhan, 9 Aralık 2020 tarihinde kardeşiyle buluşmak üzere hazırlanırken İstanbul Bağcılar'daki evinde boğularak öldürüldü.

Müge Anlı programında kan donduran iddia! Abisinin eşini... - Sayfa 3

Olay günü evinden çığlık sesleri duyan komşuları tarafından yatağında ölü bulunan Beyhan'ın acılı ailesi, aylardır aydınlatılamayan cinayetin faillerini bulmak için araştırmacı gazeteci Müge Anlı'ya başvurdu.

Müge Anlı programında kan donduran iddia! Abisinin eşini... - Sayfa 4

Cinayete kurban gitmeden önce oğlu Yusuf Beyhan'ın amcasını öldürdüğü silahlı çatışmada, ölen kayınbiraderi tarafından silahla yaralanan Nurgül Beyhan'ın bu çatışmayı azmettirdiği gerekçesiyle kan davası yüzünden kocasının ailesi tarafından öldürüldüğü iddia edildi.