Anasayfa /  Foto Galeri

Müge Anlı'nın programında bugüne dek gelmiş geçmiş tüm konuları unutturacak gizemli Aile

Müge Anlı'nın programında bugüne dek gelmiş geçmiş tüm konuları unutturacak gizemli Aile - Sayfa 1

Müge Anlı'nın sabah kuşağında yayınlanan aktüel polisiye programı yeni başlayanlar için gerçekten şok edici ve ülke gerçeklerine yakınlaştırıcı olabilir. Uzun süredir takip edenler ise artık katili iki bölümde çözecek seviyeye geldiler. Ünlü programcı birkaç haftadır benzerlerini daha önce görsek de böylesini hiç görmediğimiz bir aileyi ve konuyu işliyor. Gelin, detaylı anlatalım. Her şey Meryem Tahnal ve kızı Melike Tahnal'ın 2008 yılında sırayla ortadan kaybolmasıyla başladı. Önce 32 yaşındaki anne Meryem'in, bir yıl sonra da o sırada 8-9 yaşlarında olan kızı Melike'nin kaybolduğu belirtiliyor.

Müge Anlı'nın programında bugüne dek gelmiş geçmiş tüm konuları unutturacak gizemli Aile - Sayfa 2

Aslen Ordulu olan aile Kocaeli'de yaşıyor ve olaylar da Kocaeli'de gerçekleşiyor. Meryem Tahnal, Ahmet Tahnal'la evlenip İstanbul'a yerleşiyor ve iki çocuğu oluyor. Daha sonra kocasının kendisine fuhuş yaptırdığı iddiasıyla aile evine geri dönüyor. Kocası barışmak için eve gelince Meryem Tahnal'ın babası damadını öldürüyor ve cezaevine giriyor. Her şey aslında böyle başlıyor.

Müge Anlı'nın programında bugüne dek gelmiş geçmiş tüm konuları unutturacak gizemli Aile - Sayfa 3

Buraya kadar her şey bir nebze normal görünürken, sonrası karmakarışık. Bu olaylardan sonra annesi, oğlu, kızı, iki erkek kardeşi, bir kız kardeşi ve eniştesiyle yaşamaya başlayan Meryem Tahnal'ın, öldürülen kocasının ailesiyle bir olup fuhuş, uyuşturucu, organ mafyası işlerine girdiği ve ailesinin bilgilerini sürekli bir ajan gibi diğer tarafa aktardığı öne sürülüyor. Bu arada kocasının ailesinin aslında öz teyzesi ve dayısı olduğunu belirtmek lazım. Bu sebeple kimin kim olduğunu anlamak zorlaşıyor.

Müge Anlı'nın programında bugüne dek gelmiş geçmiş tüm konuları unutturacak gizemli Aile - Sayfa 4

Meryem Tahnal, kocasının ailesini savcılığa şikayet ettikten sonra aileden tehditler alan aile 10 kişi bir binek otomobilde yaşamaya başlıyor. Kocaeli'de dört katlı binaları, Üsküdar'da da bir evleri olan aile tehditler sebebiyle küçük bir arabada 10 kişi 3 ay yaşamaya başlamış. (Daha sonra ailenin dedesi olayın bu sebeple değil, eniştenin evleri satması sebebiyle olduğunu açıkladı) Arabada yaşadıkları sırada bir gece Meryem Tahnal tuvalet ihtiyacı için arabadan inmiş ve bir daha geri dönmemiş. Bir yıl sonra da küçük kızı ortadan kaybolmuş.