Anasayfa /  Medya

Müge Anlı ne zaman başlayacak ?

Atv ekranlarında hafta içi hergün yayınlanan Müge Anlı ne zaman başlıyacak, yeni bölümü ne zaman yayınlanacak ?

Abone ol
Abone ol 22 Nisan 2020 18:42

Atv ekranlarında faili meçhul kayıp ve cinayetleri araştıran program diğer birçok yapımda olduğu gibi ekranlara ara vermek zorunda kaldı.Müge Anlı ne zaman başlıyacak, neden yok ?

koronavirüs yüzünden birçok dizi ve programlar sıkı önlemler alırken Atv ekranlarında hafta içi hergün yayınlanan Müge Anlı'da bu önlemlere uymak zorunda kaldı.Bilindiği üzere koronavirüste sosyal mesafe bulaşmada çok önemlidir. Programların ve dizilerin çekim esnasında sıkıntı yaşamaması için tedbir için ara verilmesi uygun olmuştur.

En son 3 Nisan Cuma günü ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümleri ne zaman başlıyacak merak konusu oldu.

 

Müge Anlı'dan açıklama geldi:

Müge Anlı programa ara verdiğini şu sözlerle duyurdu: "Ekranda kalmak istiyorum ve sizlerle beraber olmak istiyorum ama gün gün belirli kısıtlamalar artıkça çok istememize rağmen canlı olarak ekranda bulunamayabiliriz. Gelmek isteyeni davet edememek fırsat eşitsizliğine de neden oluyor. Ekranı boş bırakmayız, sevdiğiniz programlardan kolajlar hazırlarız. Sizlerle beraber oluruz. Ekranda değiller, aman hastalandılar mı diye bir şey aklınıza gelmesin. İnşallah sağlıkla, mutlulukla, huzurla yeniden beraber olabiliriz."

MÜGE ANLI KİMDİR?

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası İhsan Anlı'dır.
Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı.2008'de gazeteci Burhan Akdağ'dan boşandı. Bu evlilikten 1 kızı oldu.Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yapmıştır. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Düdek Cenk Eren'le FOX'ta, Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etmiştir.Dobra Dobra'daki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp tam anlamıyla sunuculuğa geçti; atv'de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı.

Kaynak: trhaberler.com / Gonca Bilen

Yorumlar