Anasayfa /  Medya

Müge Anlı ile Tatlı Sert - Deha Reha Uğur neden öldü?

Televizyon ekranlarının büyük ilgi ile takip edilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te öne çıkan isimler arasında yer alan Avukat Rahmi Özkan 13 yaşındaki torunu ile ilgili son dakika haberi, programın takipçilerini ve tecrübeli avukatın sevenlerini yasa boğdu. Peki Müge Anlı ile Tatlı Sert'de Deha Reha Uğur neden öldü?

Abone ol
Abone ol 25 Aralık 2019 11:04

Televizyon ekranlarının büyük ilgi ile takip edilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te öne çıkan isimler arasında yer alan Avukat Rahmi Özkan 13 yaşındaki torunu ile ilgili son dakika haberi, programın takipçilerini ve tecrübeli avukatın sevenlerini yasa boğdu. Deha Reha Uğur henüz 13 yaşında hayata gözlerini yumdu. Müge Anlı ve ekibi ile takipçilerini üzen acı olay, son günlerde Türkiye'nin en çok konuşulan konuları arasında yerini aldı. Kanser hastalığı ile ilgili tedavisi bir süredir devam eden Deha Reha Uğur'un hastalığa yenik düşmesinin ardından, Deha Reha Uğur'un ölüm nedenini araştırıymaya başladı.

AVUKAT ÖZKAN'IN TORUNU DEHA UĞUR NEDEN ÖLDÜ?
Müge Anlı programının ünlü avukatı Rahmi Özkan'ın torunu Deha Reha Uğur hayatını kaybetti. Henüz 13 yaşında olan Deha Uğur Özkan'ın bir süredir akciğer kanseriyle mücadele ettiği ortaya çıktı. Deha Uğur Özkan, 22 Aralık Pazar günü Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedildi. Öte yandan bugünkü Müge Anlı canlı yayınında 13 yaşındaki Deha'nın ölmesi ile ilgili duygusal anlar yaşandı…

BAŞSAĞLIĞI MESAJIYLA DUYURDU
Müge Anlı'nın 'Tatlı Sert' televizyon programında yorumcu olarak yer alan avukat Rahmi Özkan'ın torunu Deha Uğur Özkan (13) önceki gün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Özkan'ın vefat haberini eğitim gördüğü TED Koloji de yayımladığı başsağlığı mesajıyla duyurdu.

TED İstanbul Koleji Vakfı Özel Öğretim Kurumları'ndan paylaşılan başsağlığı mesajında, "8. sınıf öğrencilerimizden Deha Uğur Özkan'ı uzun bir tedavi süreci sonrası kaybettik. Deha'mıza Allah'tan rahmet, kederli Özkan ve TED İstanbul Koleji ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz" denildi.

MÜGE ANLI'DAN AÇIKLAMA

"Biz hafta sonu üzücü günler geçirdik. Rahmi Özkan'ın torunu bir süredir tedavi görüyordu ve maalesef tedavi gördüğü hastanede gözlerini yumdu. Henüz 13 yaşındaydı, ölüm her şekilde acı, ölüm her şekilde insanın sevdiklerinin yanına sığan, yakıştırılan bir şey değil ama 13 yaşında bir çocuğa hiç yakıştırılacak bir durum değil.

Ben başta Rahmi Bey olmak üzere tüm Özkan Ailesi'ne, annesine, babasına, tüm yakınlarına, sevenlerine baş sağlığı diliyorum Rahmi Bey bir süre aramızda olamayacak. Kendini ne zaman iyi hissederse programda onunla beraber olacağız. İnsan çok şey söylemek istiyor ama ne yazık ki bazı konularda söylenecek bir şey yok. Rahmi Bey yaklaşık 8 aydır bu üzüntüyle boğuşuyordu. Biz ona bu konuyu açmamaya çalışıyorduk. Ailesi söylemiyordu bile durumunu, ama ne yazık ki dünyada çok ender rastlanan bir rahatsızlığa yakalandı. Nurlar içinde yatsın, başı sağ olsun ailenin." 

Yorumlar