Anasayfa /  Güncel

Müge Anlı fena Sinirlendi!

TikTok'ta tanışıp kız kaçıran Şeyhamit'i yerden yere vurdu

Abone ol
Abone ol 19 Mayıs 2022 17:30

Ekranların fenomen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" hafta içi her gün birbirinden ilginç konu ve konuklarla izleyenleri ekran başına kilitliyor. Ünlü sunucu Müge Anlı'nın pek çok konuya ışık tuttuğu programın yeni bölümünde yaşananlar ise herkesi şoke etti.

Geçtiğimiz günlerde Emine Işık ve kızı Çiğdem Yaşar günlerdir haber alamadıkları yüzde 50 zihinsel engelli kızları Songül Işık'ı bulmak için Müge Anlı'dan yardım istemişti. Kızlarının sosyal medyadan tanıştığı Şeyhamit Karapınar tarafından kaçırıldığını iddia eden aile, yapılan araştırmalar sonucunda kızlarına kavuştu.

Şeyhamit Karapınar'ın yanında bulunan Songül Işık "Ben ailemden korkarak kaçtım" deyince stüdyoda gerilim dolu dakikalar yaşandı. TikTok'ta tanışan 26 yaşındaki Songül ve 38 yaşındaki Şeyhamit canlı yayında aileyle yüzleşti. Ailesi Songül'ün kaçırıldığı konusunda ısrarcı davransa da Songül "Ben severek kaçtım" şeklinde sözlerini yineledi.

"BU KIZI SORMADAN NASIL GÖTÜRÜRSÜN!"

Müge Anlı ise Şeyhamit'e "Manavdan domates bile alırken parasını soruyorsun bu şekilde kızı sormadan nasıl götürürsün? Gelip beni ailemden iste demeyen kızı da almayın. Şuanda ne yapmayı düşünüyorsun?" diye tepki gösterdi. Şeyhamit ise Songül'den vazgeçmeyeceğini söyleyerek "Ablası bana kötü bakıyor? Artık olmaz zannediyorum. Ama seviyorum kendisini evlenmek istiyorum" dedi.

Şeyhamit'in açıklamaları karşısında öfkeden deliye dönen Müge Anlı "TikTok'ta bulduğun TikTok'ta kalır adında bile meymenet yok. Buraya geldin seni fenomensin diyerek buraya çağırmadık" şeklinde konuştu. Öte yandan canlı yayına bağlanan Mehtap Hanım ise "Geçen yıl trafik polisi taklidi yapıyordun, imam nikahlı biçimde yabancıyla yaşıyordun, bu kız da zaten üçüncü engelli" ifadelerini kullanınca stüdyo bir an da buz kesti.

 

Yorumlar