Anasayfa /  Foto Galeri

Müge Anlı'da 'Palu ailesi' olayında yeni gelişme! Kazılar sırasında...

Müge Anlı'da 'Palu ailesi' olayında yeni gelişme! Kazılar sırasında... - Sayfa 1

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert isimli programa konu olan Palu Ailesi için harekete geçti. 'Tatlı Sert' adlı programın canlı yayını sırasında kazılarda kemik bulundu. Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programıyla gündeme gelen Palu Ailesi ile ilgili bakanlıktan ilk adım geldi. Tatlı Sert adlı programın sunucusu Müge Anlı, birkaç haftadır işledikleri Meryem Tanhal ve kızı Melike Tanhal olayına ilişkin olarak gelişmeleri aktardı.

Müge Anlı'da 'Palu ailesi' olayında yeni gelişme! Kazılar sırasında... - Sayfa 2

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Meryem Tanhal ve kızı Melike Tanhal için devreye girdi. Palu ailesi için sağlık tedbiri alınacağını ifade eden bakanlık, Tuncer Ustael için de suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı.

Müge Anlı'da 'Palu ailesi' olayında yeni gelişme! Kazılar sırasında... - Sayfa 3

Daha sonra Ustael'e tepki gösteren Anlı; "Recep ve Melike'nin yanı sıra Ustael'in çocukları hakkında neler oldu konusunda dosya hazırlanması gerekiyor" ifadesini kullandı. KAZIDA KEMİK BULUNDU Tecavüz ve işkence sonucu yaşamını yitirdiği düşünülen ve 2008 yılından bu yana kayıp olan Meryem Tahnal ve kızı Melike'nin cesedinin bulunması için Kocaeli'de kaybolduğu yerde kazı çalışması başlatılmıştı. Tuncer Ustael'in, Meryel Tahnal'ın gömüldüğü yer olarak belirttiği yerdeki kazı çalışmasında kemik parçası bulundu.

Müge Anlı'da 'Palu ailesi' olayında yeni gelişme! Kazılar sırasında... - Sayfa 4

PALU AİLESİ HAKKINDA BİLİNMEYENLER Harun ve Havva Palu çiftinin 5 çocuğu bulunuyor: Fatih, İsa, Emine, Meryem ve Ayşe Melek. Çocuklardan biri olan Emine, Tuncer Ustael ile evleniyor. Kardeşi Meryem de Ahmet ile dünyaevine giriyor. Emine ve Tuncer Ustael çiftinin bir kız bir de erkek çocuğu oluyor. Meryem ve Ahmet çiftinin de Recep ve Melike adlarında iki çocuğu dünyaya geliyor. Sapık Tuncer kendisini tüm aile içinde 'cinci hoca' olarak tanıtıyor. Ailede ona sadece baba Harun ve bacanağı Meryem'in kocası Ahmet inanmıyor. Ahmet’i ortadan kaldırmak isteyen Tuncer, eşinin kardeşi İsa’yı etkisi altına alıp onu öldürtüyor. Baba Harun oğlunun hapse girmesini istemediği için suçu üstleniyor ve hapse giriyor. Ahmet ölünce Meryem ve iki çocuğu (Recep-Melike), Tuncer’in kapıcı dairesinde kalmaya başlıyor. Tuncer burada evde kalan herkese tecavüz ediyor, işkencelerde bulunuyor. İşkence ve tecavüzlerin sonucunda evden kaçmayı başaran Recep hastane kontrolünün ardından yurda yerleştiriliyor.