Anasayfa /  Foto Galeri

Müge Anlı 'da Mehmet Karahan cinayetinde şoke eden itiraf! Cesedin yanında ilişkiye girdik

Müge Anlı'da DJ Gezgin lakaplı Mehmet Karahan cinayetinde Fatma Karadağ tarafından akıllara durgunluk veren açıklamalar yapıldı. Fatma Karadağ'ın "Kardeşimin cesedinin yanında cinsel ilişkiye girdik" sözleri ise herkesi şoke etti. İşte şoke eden detaylar...

Müge Anlı 'da Mehmet Karahan cinayetinde şoke eden itiraf! Cesedin yanında ilişkiye girdik - Sayfa 1

atv ekranlarının reyting rekorları kıran programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yine akılalmaz anlar yaşandı. 

Müge Anlı 'da Mehmet Karahan cinayetinde şoke eden itiraf! Cesedin yanında ilişkiye girdik - Sayfa 2

Manisa'da DJ Gezgin adıyla bilinen bilinen Mehmet Karahan cinayetinde sır perdesi kalkmazken cinayeti kimin işlediği, nereye gömüldüğü belirsizliğini koruyor. 

Müge Anlı 'da Mehmet Karahan cinayetinde şoke eden itiraf! Cesedin yanında ilişkiye girdik - Sayfa 3

Mehmet Karahan'ın ablası kardeşinin ölümünden eski sevgilisi Cemal Durmaz'ı suçlarken, yayına bağlanan Karadağ'ın halası, ''Fatma bir torba hapla dolaşıyordu, onları gönderince rahatladı'' dedi. Canlı yayına bağlanan Karadağ'ın dayısının kızı ise, ''Fatma kocası ölünce saçını mora boyattı, cenazedeki herkes gördü'' ifadelerini kullandı.

Müge Anlı 'da Mehmet Karahan cinayetinde şoke eden itiraf! Cesedin yanında ilişkiye girdik - Sayfa 4

Fatma Karadağ, önceki programlarda canlı yayına bağlanan Cemal Durmaz'a, "Beni odaya kilitleyip kardeşimi öldürdün. Beni dövdün. Kardeşime vurduğunda yerde yatıyordu. Ambulans çağır dedim niye çağırmadın. Çağıramam dedin. Cesedi kokmasın diye tuvalete oturttun, her gün suladın" demiş, bu sözlerin üzerine Cemal Durmaz ise şu sözlerle karşılık vermişti: Ben sadece güvercin besledim. Fatma bana komplo kuruyor. Fatma, kuyruk acısı olduğu için bana yalan söylüyor. Fatma ile aynı evi paylaşmadık. O evde ben sadece güvercin besledim. Ben sokaktaki hayvanlara da bakıyorum.