Anasayfa /  Foto Galeri

Müge Anlı'da mehir cinayetinde yeni gelişme! Cinayetin arkasında yasak aşk mı var

Müge Anlı'da mehir cinayetinde yeni gelişme! Cinayetin arkasında yasak aşk mı var - Sayfa 1

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Metin Büyükşen ile eşi Necla Büyükşen öldürülen maskeli katil hakkında ortaya çıkan yeni bilgiler Müge Anlı dahil herkesi şok etti. Konya'nın Karatay ilçesine bağlı İsmil Köyünde 3 Eylül 2018 Pazartesi günü saat 23.00 sıralarında kızları Büşra Büyükşen'in gözleri önünde canice öldürülen Metin Büyükşen ile eşi Necla Büyükşen'in katili aranırken canlı yayında şok bir gelişme yaşandı. ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nın programına telefon ile katılan biz izleyicinin verdiği bilgiler kan dondurdu. Talihsiz çiftin kızı Büşra Büyükşen,oğlu Uğur Büyükşen ve gelini Betül Büyükşen'in cinayet ile bağlantısı nedir?

Müge Anlı'da mehir cinayetinde yeni gelişme! Cinayetin arkasında yasak aşk mı var - Sayfa 2

3 Eylül 2018 tarihinde yaşanana cinayetin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Müge Anlı canlı yayına gelen ihbar ve bilgiler talihsiz çiftin çocukları Büşra ve Uğur'un cinayeti kimin işlediğini bildiği yönünde. Uğur ve eşi Betül hanımın ise cinayeti anlaşamadıkları mehir konusundan dolayı cinayeti azmettiricisi olarak suçlanıyor. Dün canlı yayına bağlanan isim vermek istemeyen izleyici ise şunları söyledi:

Müge Anlı'da mehir cinayetinde yeni gelişme! Cinayetin arkasında yasak aşk mı var - Sayfa 3

-Az önce söylendi ya Ertuğrul Ekmekçi'nin evi bilinmiyor. Nasıl bilinmiyorlar iki sokak ötesinde evleri var Ekmekçi'nin. Ayrıca Mehmet Ali'nin de yakını amcasının kızı annesi yani gelim Betül'ün akrabası. İkincisi cenazeye bakılmadı söylemleri evet hiç bakmadılar. Hatta gelin hanım kucağında çocuğuyla oyun oynadı bizimde tuhafımıza gitti bu işte 10 yıllık gelin neden hiç ağlamıyor neden diye tuhafımıza gitti.

Müge Anlı'da mehir cinayetinde yeni gelişme! Cinayetin arkasında yasak aşk mı var - Sayfa 4

-Büşra ise annesinin başında "Allah Belanızı versin annemden ne istediniz" diye ağladı. Hatta imam bile uyardı cenazenin başında bela anmayın dedi. Oda çok tuhafıma gitmişti "Allah belanızı versin annem ne istediniz" peki babasına dönüp niye hiç bakmadı ve neden hiç ağlamadı.