Anasayfa /  Foto Galeri

Müge Anlı'da Hacer Cengiz cinayetini sır video ortaya çıkarttı

Müge Anlı'da Hacer Cengiz cinayetini sır video ortaya çıkarttı - Sayfa 1

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bir vahşeti daha ortaya çıkardı. Uşak'ın Banaz ilçesinde 5 yıl önce kaybolan Hacer Cengiz'in gelini tarafından öldürüldüğü, torunu ve oğlu tarafından gömüldüğü ortaya çıktı. Sır cinayet ise 4 dakikalık bir video ile çözüldü. ATV ekranlarında yayınlana Müge Anlı'nın programında bir cinayet daha aydınlatıldı ve detaylarına ulaşıldı. Uşak'ın Banaz ilçesinni Susuz köyünde 15 Ocak 2014'te kayıp başvurusu yapılan ancak arama çalışmalarına rağmen bulunamayan Hacer Cengiz'in bulunması için 6 ay önce Uşak İl Jandarma Komutanlığı'nda 4 kişilik özel bir ekip kuruldu. Yapılan araştırmalar sonucunda 5 yıl önce hakkında kayıp ilanı verilen Hacer Cengiz'in gelini Lale Cengiz tarafından canice öldürüldüğü; oğlu ve torunu tarafından da toprağa gömüldüğü yapılan itiraflardan sonra ortaya çıktı. Polis ekiplerinin sivil şekilde ilçeye yerleşmeleri ile ortaya çıkan olayın detayları ise tüyler ürpertici.

Müge Anlı'da Hacer Cengiz cinayetini sır video ortaya çıkarttı - Sayfa 2

83 yaşındaki Hacer Cengiz'in ölümüne ilişkin soruşturmada görev alan özel ekip Hacer C'nin aile içi bir cinayete kurban gittiği şüphesi üzerinde yoğunlaştı. Yaşlı kadının oğlu, gelini ve torununu Cumhuriyet Savcılığının bilgisi dahilinde mahkeme kararıyla 6 ay süreyle teknik ve fiziki takibe aldı.

Müge Anlı'da Hacer Cengiz cinayetini sır video ortaya çıkarttı - Sayfa 3

Sivil vatandaş kılığına giren özel ekip ilçede ve köyde çok sayıda kişiyle temas kurarak yaşlı kadının oğlu, gelini ve torunu ile ilgili bilgi topladı. Polis ekipleri Hacer Cengiz ile yakınlarının mutlu görüntülerinden oluşan bir video hazırladı ve Muhammer C'ye izletti; bu aşamadan sonra itiraflar da arka arkaya geldi.

Müge Anlı'da Hacer Cengiz cinayetini sır video ortaya çıkarttı - Sayfa 4

Jandarma ekibi, ailenin kullandığı arabaya dinleme cihazı yerleştirerek ip uçları elde etmeye çalıştı ancak herhangi bir sonuca ulaşamadı. Bir yandan da şüphelilerin psikolojik tahlillerini yapan ekip, köyde görüştükleri bir kişiden Hacer C'nin kaybolmasından bir süre önce ailenin yaşadığı evden gece yarısı traktör sesi geldiğini öğrendi.