Anasayfa /  Foto Galeri

Müge Anlı'da Asım Bayram'ın katil zanlısından şok FETÖ itirafı

Müge Anlı'da Asım Bayram'ın katil zanlısından şok FETÖ itirafı - Sayfa 1

Vahşi bir cinayete kurban giden ve Antalya Varsak bölgesinde cenazesi bulunan 82 yaşındaki Asım Bayram cinayetinin zanlılarından Murat Güneş'ten şok FETÖ itirafı geldi. Müge Anlı ATV ekranlarında yayınlanan programında olayın ayrıntılarını tek tek anlattı. Vahşi bir cinayete kurban giden ve Antalya Varsak bölgesinde cenazesi bulunan Asım Bayram cinayeti ile ilgili zanlıların verdiği ifadeler gelmeye devam ediyor. ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nın programında 82 yaşındaki Asım beyin katil zanlılarından Murat G.'nin daha önce işlediği cinayet ile ilgili verdiği bilgiler ise stüdyoda şok etkisi yarattı. Murat G. daha önce işlediği cinayeti ünlü bir ismin azmettirdiğini 10 milyon dolara kiralık katil olarak görev aldığını belirtti. Asım beyin katil zanlısı Murat Güneş'in daha önce ifade verdiği savcının FETÖ ile bağlantısı olduğunu belirtmesiyle Asım Bayram cinayeti bambaşka bir konuyu da aydınlatmaya yüz tuttu.

Müge Anlı'da Asım Bayram'ın katil zanlısından şok FETÖ itirafı - Sayfa 2

Antalya'da emlak zengini 82 Yaşındaki Asım Bayram'ın 9 katil zanlıları ifadelerini vermeye devam ediyor. Zanlı Murat G. Asım Bayram'ın ölümü dışında daha önce işlediği cinayet ile ilgili verdiği bilgi ise herkesi şoke etti. Asım Bayram'ın 2 yıldır birlikte yaşadığı imam nikahlı eşi Ferluga Karatuğ'un da soruşturmasının devam ettiği açıklanırken cinayetle ilgili olmayan başka bir gerçek daha ortaya çıktı.

Müge Anlı'da Asım Bayram'ın katil zanlısından şok FETÖ itirafı - Sayfa 3

Bu gün canlı yayında Müge Anlı, Asım Bayram'ın katil zanlılarından Murat G.'in emniyet güçlerine verdiği ifadeyi açıkladı. Anlı "Gözaltındaki sorgulama sırasında Emniyet yetkilileri çok önemli bir bilgiye daha ulaştı. Şimdi bu bilginin içeriğini emniyetten almadım çünkü bize de daha önce anlatmıştı zanlı Murat.

Müge Anlı'da Asım Bayram'ın katil zanlısından şok FETÖ itirafı - Sayfa 4

-Zanlı Murat daha öncede bir cinayetten ceza evinde yatmıştı. Hatta bizim ile yaptığı röportajda 'Ben cinayet işledim hapisten çıktım ama artık bir oğlum var bir daha ceza evine girmek istemiyorum suça bulaşmadım' demişti.