Anasayfa /  Foto Galeri

Müge Anlı'da 5 sevgilisi olan Feride Ercan konuşuluyor! İddialar ise kan dondurdu

Müge Anlı'da 5 sevgilisi olan Feride Ercan konuşuluyor! İddialar ise kan dondurdu - Sayfa 1

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan kayıp Feride Ercan'ın sosyal medyada kendisinden küçük erkekler ile birlikte olduğu ortaya çıktı. Şimdiye kadar belirlenen 5 erkekle ismi anılan kadın hakkındaki diğer iddialar ise kan dondurdu. 20 Ocak tarihinden bu yana kayıp olan Feride Ercan'ın ailesi ATV ekranlarında hafta içi her gün canlı yayınlanan Müge Anlı'nın programına, kayıp kadını bulmak için başvurdu. Canlı yayında kayıp kadını araştırmaya başlayan Müge Anlı ve ekibi her gün yeni bir skandalı gündeme getirdi. Sosyal medyada sürekli kendisinden küçük erkeklerde konuştuğu anlaşılan kadının hakkındaki diğer iddialar ise kan dondurdu.

Müge Anlı'da 5 sevgilisi olan Feride Ercan konuşuluyor! İddialar ise kan dondurdu - Sayfa 2

Kırıkkale'de yaşayana Feride Ercan 20 Ocak'tan beri kayıp olduğunu söyleyen ailesi programda Feride Ercan'ın evini apar topar terk ettiğini ve nerede olduğunun bilinmediği ifade etti ve kayıp kadının bulunmasını istedi.

Müge Anlı'da 5 sevgilisi olan Feride Ercan konuşuluyor! İddialar ise kan dondurdu - Sayfa 3

Müge Anlı ve ekibi ise Feride Ercan'ı ararken her gün bir yeni skandal ortaya çıktı. Sosyal medyadan sürekli erkeklerle tanışıp buluşan 55 yaşındaki Feride Ercan'ın sevgililerinden biri olduğu iddia edilen evli ve 2 çocuk babası Hikmet Yalçınkaya stüdyoda canlı yayına katıldı. Diğer sevgilileri ise telefonla bağlanarak sorulara cevap veridi. Ayrıca Hikmet beyni evli ve 2 çocuk babası olduğu ise olayı dahada vahim hala getirirken eşi ise aldatıldığını canlı yayında öğrenmiş oldu.

Müge Anlı'da 5 sevgilisi olan Feride Ercan konuşuluyor! İddialar ise kan dondurdu - Sayfa 4

Şu ana kadar anlatılan ve itiraf edilenlere göre 5 sevgilisi ortaya çıkan Feride Ercan'ın başka sevgililerin de olup olmadığı merak edilirken, hepsiyle görüştüğü konuştuğu ve hatta bazılarından paralar aldığı öğrenildi.