Anasayfa /  Medya

Müge Anlı canlı yayınında mehir cinayetinde şoke eden telefon konuşması

TV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Konya'da öldürülen Metin Büyükşen ve Necla Büyükşen cinayeti ile ilgili canlı yayında çıkan telefon kaydı şoke etti.

Abone ol
Abone ol 24 Nisan 2019 10:13

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Konya'da öldürülen Metin Büyükşen ve Necla Büyükşen cinayeti ile ilgili canlı yayında çıkan telefon kaydı şoke etti.

Konya'da yaşayan Metin Büyükşen ve Necla Büyükşen çifti evlerine gelen maskeli cani tarafından kızları Büşra Büyükşen'in gözleri önünde cöldürüldü. ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programına katılan aile ise çiftin katilini arıyor. Şimdiye kadar programa gelen ihbar ve katılan izleyecililerin veridği bilgiler ise cinayetin mehir kavgasından dolayı işlenmiş olabilceği yönünde.Bir diğer iddia ise kızları Büşra'nın baba tarafından onaylanmayan ilişkisi.

Bütün bu iddialara dün canlı yayında dinletilen ses kaydıda eklenince bütün gözler çiftin gelinleri Betül Büyükşen ve oğlu Uğur Büyükşen'e çevrildi. İşte Müge Anlı'daki mehir cinayetinden şoke eden gelişmeler...

Tüm Türkiye, Konya'nın Karatay ilçesine bağlı İsmil Köyünde 3 Eylül 2018 Pazartesi günü saat 23.00 sıralarında pompalı tüfekle öldürülen Büyükşen çiftini konuşuyor. Maskeli saldırgan tarfında işlnene cinayetten kızları Büşra Büyükşen baygın numarası yaparak kurulmuştu. Metin Büyükşen ile gelin Betül Büyükşen'in mehir kavgasıda herkesin dilinde. Canlı yayında dinletilen ses kaydı ise olayın büyüklüğünü bir kez daha gösterdi. Uğur ve eşi Betül hanımın ise cinayeti anlaşamadıkları mehir konusundan dolayı cinayeti azmettiricisi olarak suçlanıyor.

Müge Anlı'nın daha önce programda defalarca bahsettiği Metin Büyükşen ile gelini Betül arasındaki 'mehir' hakkında telefon konuşmasından bir bölüm yayınlandı. Yayınlanan parçası bile stüdyodakiler ve ekran başındakilerin şaşkına dönmesine yetti. 

Metin Büyükşen telefon konuşmasında mehir pazarlığı yapıyor ve gelini Betül hanıma alindeki para ve arabayı vermeyi teklif ediyor. Ancak Betül'ün verdiği cevap herkesi şoke etti. Betül Büyükşen, bu paranın mehir parasının karşılığı olamacağını ve bununla yetinmeyeceğini Metin Büyükşen'e ifade ediyor..

'Mehrimi alamazsam mahkemeye veririm'

Öldürülen Metin ve Necla Büyükşen'in akrabaları Emine Hanım verdiği röportajda, gelin Betül'ün mehir parasını takıntı haline getirdiğini söyledi. Emine Hanım Betül Büyükşen'in kendisine 'Mehirimi alacağım, olmazsa mahkemeye veririm' dediğini iddia etti. Emine Hanım ayrıca, Uğur'un babasına maddi açıdan çok kızgın olduğunu ve sinirlerine hakim olmakta zorlandığını iddia etti.

2 kere sinir krizi geçirdi

Annesi ve babasının cinayetinde şüpheli gözüyle bakılan Uğur Büyükşen canlı yayında iki kere sinir krizi geçirdi.

Yasak aşk cinayeti mi?

Geçtiğimiz yayınlarda ise Metin ve Necla Büyükşen çiftinin ölümü hakkında kan donduran bir iddia ortaya atılmıştı. Öldürüldükleri sırada annesi ve babasının yanında olan ve olay yerinden sağ çıkan tek kişi olan Büşra'nın olay ile yakından alakalı olduğu iddia edildi. Nedeni ise Büşra Büyükşen'in komşusu ile yasak aşk yaşaması.

Canlı yayına bağlanan isim vermek istemeyen izleyici ise şunları söyledi: 'Az önce söylendi ya Ertuğrul Ekmekçi'nin evi bilinmiyor. Nasıl bilinmiyorlar iki sokak ötesinde evleri var Ekmekçi'nin. Ayrıca Mehmet Ali'nin de yakını amcasının kızı annesi yani gelim Betül'ün akrabası. İkincisi cenazeye bakılmadı söylemleri evet hiç bakmadılar. Hatta gelin hanım kucağında çocuğuyla oyun oynadı bizimde tuhafımıza gitti bu işte 10 yıllık gelin neden hiç ağlamıyor neden diye tuhafımıza gitti.'

-'Üçüncüsü de cinayet olduğu anında jandarma giriyor, bütün cenazenin eşyalarını topluyorlar artık odaya girebilirsin diyorlar. O anda benim tanıdığım beyefendi dedi ki "Ben içeriye girdiğim an Muammer bey kızını tembihlerken gördüm. Sus sakın ağzını açma" diye kendi odasında tembihlerken gördüm.' Gelin Betül ise bu suçlamayı hemen yalanladı.

-'Duyduğum bir şey daha var gözaltına alınan Ertuğrul bey ile Büşra'nın arasında bir ilişkisi olduğunu ve bunun babasını onaylamadığını onaylamadığı içinde babayı ortadan kaldırmak için bu cinayetin işlenildiği, hatta cinayet işlemeye geldiğinde sadece babanın öldürülmek istendiği annenin hesapta olmadığı gibi söylentiler de var.'


Yorumlar