Anasayfa /  Foto Galeri

Müge Anlı canlı yayında eşini cinsel organından bıçaklayarak öldürüp gömdüğünü itiraf etti! video

Müge Anlı canlı yayında eşini cinsel organından bıçaklayarak öldürüp gömdüğünü itiraf etti! ATV'de Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir 10 yıldır kayıp olan Güldane Biçer aranıyordu. Eşi Osman Biçer, cinayeti itiraf etti ve kayıp kadının kemikleri bulundu. Osman Biçer 'hak etti' diyerek şoke etti.

Müge Anlı canlı yayında eşini cinsel organından bıçaklayarak öldürüp gömdüğünü itiraf etti! video - Sayfa 1

Müge Anlı canlı yayında eşini cinsel organından bıçaklayarak öldürüp gömdüğünü itiraf etti!

ATV'de Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir 10 yıldır kayıp olan Güldane Biçer aranıyordu. Eşi Osman Biçer, cinayeti itiraf etti ve kayıp kadının kemikleri bulundu. Osman Biçer 'hak etti' diyerek şoke etti.

Müge Anlı canlı yayında eşini cinsel organından bıçaklayarak öldürüp gömdüğünü itiraf etti! video - Sayfa 2

ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir cinayet daha aydınlandı. 10 yıldır kayıp olan Güldane Biçer’in eşi Osman Biçer eşini öldürüp gömdüğünü itiraf etti. Şüphelinin cesedi gömdüğünü söylediği yerde inceleme yapan ekipler kemik parçaları ve kadın kıyafetleri buldu. Osman Biçer gözaltına alındı. Güldane Biçer'in kardeşleri Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurarak 10 yıldır kayıp olan kardeşlerini aramaya başlamışlardı. Müge Anlı olayı inceledikçe şüpheler bir gece önce karısının kendisine ihanet ettiğini öğrenen Osman Biçer'in üzerinde toplandı. Osman Biçer'in emniyetteki ifadesi de ortaya çıktı. İşte Güldane Biçer olayında gelen şok itiraf:

Müge Anlı canlı yayında eşini cinsel organından bıçaklayarak öldürüp gömdüğünü itiraf etti! video - Sayfa 3

17 Eylül 2011 gününden beri kayıp olan Güldane Biçer’in yakınları Müge Anlı’ya başvurarak bulunmasını istemişti. Bir süredir devam eden programda Biçer’in eşi Osman Biçer’in çelişkili ifadeleri dikkat çekmişti. Osman Biçer karısının ihanetini öğrendiğini bir gün sonra da kapıyı çocukların üzerinden kilitleyip kayıplara karıştığını söyledi. Ancak dediği pek mantıklı değildi. İddiasına göre bir erkekle gitmiş olabilirdi. Oysa 10 yıldır kadının kimliğinde hiç bir hareket olmamıştı. 

Müge Anlı canlı yayında eşini cinsel organından bıçaklayarak öldürüp gömdüğünü itiraf etti! video - Sayfa 4

Cinsel organını bile bıçaklamış
Çelişkili ifadelerin ardından Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı Osman Biçer hakkında soruşturma başlattı. İfadesi alınan Osman Biçer, eşini kendisinin öldürdüğünü itiraf etti. Karısına karşı yoğun bir öfke duyan Osman Biçer, onu cinsel organından da bıçaklamıştı.