Anasayfa /  Foto Galeri

Müge Anlı açıkladı! Asım Bayram'ın cesedi 8 parçaya bölünmüş...

Müge Anlı açıkladı! Asım Bayram'ın cesedi 8 parçaya bölünmüş... - Sayfa 1

ANTALYA'da kaybolan Asım Bayram'ın cesedi ormanlık alandı gömülü olarak bulunmuştu, Müge Anlı cinayetteki yeni gelişmeleri ve detayları aktardı. Müge Anlı bu gün canlı yayında dün bulunan cesedin Asım Bayram'a ait olduğunu açıkladı. Müge Anlı'da bu gün canlı yayında yaptığı açıklama ile cinayetin ayrıntılarını anlattı.

Müge Anlı açıkladı! Asım Bayram'ın cesedi 8 parçaya bölünmüş... - Sayfa 2

Müge Anlı'da sırrı çözülmeye çalışan Asım Bayram hakkında bir izleyici Antalya Kepez'deki bölgede insana ait olduğu tahmin edilen bulguya rastlandı. Olay yeri inceleme ekibi insan cesedi olduğunu doğruladı. Beyaz saçlı erkek cesedinin Asım Bayram'ın olduğu dün öğleden sonra kesinleşti. Asım Bayram'ın bedeni 8 parçaya bölünerek gömülmüş bulundu.

Müge Anlı açıkladı! Asım Bayram'ın cesedi 8 parçaya bölünmüş... - Sayfa 3

Herkesi şok eden olay ise cesedin 8 parça halinde bulunmuş olmasıydı. Kim yada kimler neden böyle bir cani yolu denedi henüz belli değil. En büyük iki şüphelide hala Emlakçı Murat ve Asım beyin beraber yaşadığı Ferluga Hanım. İddialar Ferluga Hanımında olaydan haberdar olduğu yönünde. Müge Anlı'da bugün canlı yayında yaptığı açıklam ile cinayetin ayrıntılarını anlattı.

Müge Anlı açıkladı! Asım Bayram'ın cesedi 8 parçaya bölünmüş... - Sayfa 4

Ceset bütün değildi Anlı "Oradan bulunan ceset Asım Bayram'a ait çıktı. Ayrıntılar ortaya çıkınca vahşi bir cinayete kurban gittiği anlaşıldı. Ceset bütün değildi ceset 8 parçaya ayrılarak oraya gömülmüştü. Hakikaten bu durum bizi şoke etti. Yani 82 yaşındaki bir adamı bu şekilde öldürmenin anladı nedir nasıl vahşettir. Nasıl bir akıl nasıl bir vicdan nasıl ruh bunu yapar.