Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

MSB Özel İdare ve Kamuya 14 Kamu Personel Alımları Yapılacak

Milli Savunma Bakanlığı Bakım Evi, İl Özel İdareleri, Belediye Başkanlıkları, Et Ve Süt Kurumu, Sulama Birliklerine İŞKUR iş ilanları üzerinden Ziraat Mühendisi, Şoför, İşçi, Kasap, Operatör kamu personeli alımları 14 kişi olarak belirlenmiş olup.

Abone ol
Abone ol 24 Mayıs 2019 17:08

Erzincan Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına Şoför Alımı Şartları Neler: Adayların E Sınıfı Sürücü Belgesi İle Src2 ve Src4 belgelerine sahip olması gerekmektedir.

İşe alınacak olan kişi sahip olduğu bilgi, beceri, ehliyet veya belge dikkate alınarak diğer iş veya alanlarda da çalıştırılabilecektir. İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek ve bu işi yaptığını gösterir en az 2 yıllık iş deneyim belgesini bonservis veya işyerinden alacağı yazı ibraz etmesi gerekmekte.

Noter Kura sonucu ve sınav tarihleri üniversitenin web sitesinden duyurulacaktır. iş ilan 00004986178 numarası ile 1 kişi alınacak.

Gümüşhane İl Özel İdare Müdürlüğü Ekskavatör Kazıma ve Yükleme Operatörü Alım Şartları: Talebe Başvuracak Adayların Dikkatine: Bu talep işkur iş ilanları Türkiye iş kurumu Gümüşhane çalışma ve iş kurumu il müdürlüğü tarafından yayınlanmıştır.

Talebe başvuran adayların KPSS puanına göre en yüksek puandan başlamak üzere yapılacak sıralama sonucu alınacak personel sayısının üç katı kadar aday nihai liste ile ilgili kuruma bildirilecek.

İş İlan 00004986380 numarası ile 1 kişinin istihdamı yapılacak.

Milli Savunma Bakanlığı 42’inci Bakım Fabrika Müdürlüğü Yük Taşıma İşçileri Alım Şartları Neler: İşe alınacak kişilerin sgk tarafından yetkilendirilmiş olan sağlık kuruluşlarından işe alınacağı malzeme istif tahmil tahliye-ikmalci mesleğinde çalıştırılmasında sakınca bulunmadığına dair sağlık kurulu raporu getirmesi istenecek.

42'inci Bakım Fabrika Müdürlüğü kurumunun duyuru internet sitesi olmadığından adaylara yazılı tebligat adresi ile ulaşılacaktır. İş İlan 00004988823 numarası ile 1 kişinin alımı yapılacak.

Göynücek Geldingen Sulama Birlik Başkanlığı Ziraat Mühendisi Alım Şartları: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, en az b sınıfı sürücü belgesine sahip olması, linas mezunları arasından kamu personeli seçme sınavı KPSSP3 puan türünden en az 60 puan alanlar arasından başvuruları kabul edilecek.

İş İlan 00004989608 Numarası İle 1 Kişi Ziraat Mühendisi Olarak İstihdamı Yapılacak.Göynücek Geldingen Sulama Birlik Başkanlığı Su Kanalı İşçisi Alım Şartları: En Az B Ve Ayrıca A2 Sınıfı Sürücü Belgesine Sahip Olması. En Az 2 Yıl Mesleki Deneyime Sahip Olması. Noter Kurası 31.05.2019 Saat 10:30'da Göynücek Geldingen Sulama Birliği Toplantı Salonunda Yapılacak.

İş İlan 00004989584 numarası ile 4 kişinin istihdamı olacaktır. Et Ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Kasap İşçisi Alım Şartları: Tehlikeli işlerde çalışabilir olduğunu, sağlık kurulu raporu ile belgelemek, bulaşıcı hastalığı bulunmaması, MEB ebk ve işkur tarafından düzenlenen et işçiliği ve kasaplık eğitiminden sekap sertifika sahibi olması veya tehlikeli ve çok tehlikeli sınıfta yer alan işlerde çalıştırılacakların mesleki eğitimlerine dair yönetmelikte  yer alan " mesleki eğitim belgelerinde" birisine sahip bulunma veya et endüstrisi öğrenimi görmüş olanların başvuruları kabul edilmektedir.

İş İlan 00004991022 numarası ile 2 kişi alınacaktır.Kaçkar İtfaiye Mezbahane ve Katı Atık Birliği Şoför-İtfaiye Alım Şartı Neler: İşkur tarafından yapılan alım ilanı sonrası şartlara uygun başvurulara dair asil ve yedek adayların belirlenmesi: Ardeşen Belediyesi meclis toplantı  salonunda  30 mayıs 2019 tarihinde noter kurası ile yapılacaktır.

Noter kurası sonucunda belirlenen asil ve yedek adaylardan istenilecek belgeler ile mülakata katılmaya hak kazananların listesi, mülakat yeri ve tarihi adresinden ilan edilecek olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Müracaat edecek adaylar için 5 yıllık deneyim aranmaktadır. istenilen belge: müracaat edecek adayların; src-2 belgesi ve psikoteknik belgesine sahip olması gerekmekte.

İş İlan 00004990913 numarası ile 3 kişi istihdam edilecektir. Et Ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Şoför-Yük Taşıma Alım Şartları: C veya Ce sınıfı ehliyete sahip olması, rc 3 veya src 4 belgesine sahip olmak, ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilir olduğunu sağlık kurulu raporu ile belgelemesi gerekmektedir. İş İlan 00004990955 numarası ile 1 kişinin alımı yapılacak.


Yorumlar