Anasayfa /  Foto Galeri

Motorin ve Benzin fiyatları değişti! İşte 7 Ekim güncel zamlı akaryakıt fiyatları...

Benzin ve motorin fiyatında indirim ve zam haberleri peş peşe geliyor. Vatandaşlar 7 Ekim 2022 Cuma günü İstanbul, Ankara, İzmir LPG, mazot, akaryakıt, motorin ve benzin fiyatları düştü mü, yeni indirim geldi mi, 1 litre fiyatı ne kadar, kaç TL oldu?" sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, Benzin fiyatı ne kadar, kaç TL oldu, indirim geldi mi, ne zaman gelecek? İşte detaylar...

Motorin ve Benzin fiyatları değişti! İşte 7 Ekim güncel zamlı akaryakıt fiyatları... - Sayfa 1

Akaryakıt fiyatları ile güncel LPG, motorin ve benzin fiyatları araç sahiplerinin gündeminde yer alıyor. Brent petrol fiyatlarındaki düşüşün ardından indirim haberi beklenirken motorin ve benzin fiyatına zam geldi. Akaryakıt fiyatlarına bir zam daha gelmesi bekleniyor. İşte, 7 Ekim 2022 akaryakıt zammı sonrası güncel LPG, motorin ve benzin fiyatları...

Motorin ve Benzin fiyatları değişti! İşte 7 Ekim güncel zamlı akaryakıt fiyatları... - Sayfa 2

MOTORİN VE BENZİN FİYATLARINA ZAM GELDİ!

Brent petrol fiyatlarında gözlemlenen gerilemeyle birlikte akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluşmuştu. Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre 4 Ekim'i 5 Ekim'e bağlayan gece benzin fiyatlarına 62 kuruş, motorin fiyatlarına 1,10 TL zam geldi.

Motorin ve Benzin fiyatları değişti! İşte 7 Ekim güncel zamlı akaryakıt fiyatları... - Sayfa 3

PEŞ PEŞE İKİNCİ AKARYAKIT ZAMMI

Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre 6 Ekim Perşembe gününden itibaren benzin fiyatlarına 74 kuruş, motorin fiyatlarına ise 1 lira 39 kuruş zam geldi.

Motorin ve Benzin fiyatları değişti! İşte 7 Ekim güncel zamlı akaryakıt fiyatları... - Sayfa 4

MOTORİNE ZAM GELDİ!

Motorin ve benzin fiyatlarına uygulanan peş peşe ikinci zammın ardından araç sahiplerini üzecek bir haber daha geldi. 7 Ekim itibarıyle motorine 1 lira 53 kuruşluk bir zam daha geldi. Benzin fiyatlarında ise fiyat değişikliği beklenmiyor.