Anasayfa /  Teknoloji

Pokemon Go oynayacak maaşlı eleman aranıyor

Pokemon Go oynayacak maaşlı eleman aranıyor

Abone ol
Abone ol 11 Ağustos 2016 15:04

Pokemon Go çılgınlığı hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Singapur'daki 'Funzing' isimli bir sosyal pazarlama şirketi şirketi ilginç bir iş ilanı yayınladı. Şirket Pokemon GO'yu ileri seviyede oynayabilen bir kişiyi işe alacağını duyurdu.

Singapur'daki 'Funzing' isimli bir sosyal pazarlama şirketi şirketi ilginç bir iş ilanı yayınladı. Şirket Pokemon GO'yu ileri seviyede oynayabilen bir kişiyi işe alacağını duyurdu. Şirketin yayınladığı ilanda maaş ile ilgili bir detaya yer verilmezken aranan tek özellik usta bir Pokemon GO oyuncusu olmak olarak belirtildi. İşte Pokemon GO oynayarak para kazamamanızı sağlayacak özellikleri sağlamanız için yapmanız atmanız gereken 5 adım...

1'İNCİ ADIM: PİKAÇU YAKALAMAK İÇİN KOLAY FORMÜL

Pek çok oyunda olduğu gibi Pokemon Go'da da ilk aşamayı geçmek oldukça güç. Oyunun ilk günlerinde belli bir seviyeye ulaşmak için ilk Pokemon'unuzu oldukça dikkatli seçmenizde fayda var. Oyuna ilk başladığınızda sizden bir başlangıç pokemon'u seçmeniz isteniyor. Bu adımda en önemli pokemon'lardan biri olan Pikaçu'yu yakalamanız için basit bir taktik mevcut. Sosyal medyada paylaşılan bu taktiğe göre, bu aşamada bölgeden uzaklaşıp yeniden gelmek (ya da oyunu kapatıp açmak) oyunun bug'ı. Yani bu yöntem ile Pikaçu'yu normalden daha kolay bir şekilde yakalayabiliyorsunuz.

2'NCİ ADIM: POKEMON'LARIN AYAK İZLERİNİ TAKİP EDİN

Ekranınızdaki 'nearby' sekmesine tıkladığınızda çevredeki pokemon'ları görebiliyorsunuz. Ancak buradaki ayak izlerine dikkat etmeniz durumunda pokemon'ların size ne kadar yakın olduğunu da anlayabilirsiniz.

3'ÜNCÜ ADIM: POKEMON'LARIN ÜZERLERİNDEKİ HALKALARA DİKKAT EDİN

Poke toplarını atmada başarı sağlamanın da bir formülü var! Yakalamak istediğiniz pokemon'ların üzerindeki halkalar büyükken canavarları yakalamak daha kolay.

4'ÜNCÜ ADIM: ŞARJ TASARUFU SAĞLAMAK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER

Kullanıcıların Pokemon GO ile ilgili en büyük sorunu kuşkusuz fazla şarj harcaması. GPS'e bağlı olduğu için akıllı telefonların şarjını hızlıca bitiren oyunda şarj tasarrufu sağlamak için artırılmış gerçeklik özelliğini devre dışı bırakabilirsiniz.  

5'İNCİ ADIM: DRONE KULLANIN

Pokemon GO'da daha fazla canavar yakalamak için yapmanız gereken temel şey bol bol dolaşmak. Ancak bunun da kolayına kaçan pek çok kullanıcı drone kullanarak gözden uzak pokemon'ların yerini belirleyerek avlıyor.  

Yorumlar