Anasayfa /  Teknoloji

Lenovo Watch X satışa çıktı (15 saniyede tükendi)

Satışa sunulan Lenovo Watch X, sadece 15 saniye içerisinde tükendi.Satışa sunulan Lenovo Watch X, sadece 15 saniye içerisinde tükendi. Watch X, bu yılın başlarında çıkan Watch 9'un gelişmiş bir versiyonu olarak lanse edildi. Akıllı saat şu an Çin'de 45 dolar gibi bir fiyat etiketi ile satılıyor.

Abone ol
Abone ol 07 Temmuz 2018 18:33

Lenovo Watch X'de mekanik bir kadran ve kalp atış hızı, dinlenme kalp atış hızı ve hava basıncını gösteren küçük bir OLED ekran var. Geleneksel bir kol saati gibi görünen Watch X, safir kristal saat yüzü ile birlikte 316L cerrahi sınıf çelik gövdeye sahip.

Manyetik tokalı Milano kayış ile gelen akıllı saatin isteğe bağlı deri kayışlı varyantının ise bu yılın sonunda raflarda olması bekleniyor.





80 metreye kadar suya dayanıklı olan Watch X'te 6 eksenli bir sensör var. Lenovo akıllı saatteki 600 mAh kapasiteli pilin tek şarjla 45 günlük bekleme süresi sunabileceğini iddia ediyor. Bluetooth bağlantısı olan cihazın, Watch 9 ile aynı Lenovo Watch uygulaması ile çalıştığını belirtelim.



Lenovo Watch X şu anda yalnızca Çin'de satın alınabiliyor. Şirket akıllı saati diğer ülkelerde satışa sunmayı planlayıp planlamadığını henüz kesin olarak açıklamadı.


Yorumlar