Anasayfa /  Teknoloji

Apple Watch Series 4'ün özellikleri neler, fiyatları ne kadar?

Herkesin merakla beklediği yeni telefonların tanıtımı yapıldı. Türkiye saati ile 20.00 düzenlenen ve Apple'ın internet sitesinden de canlı olarak yayımlanan tanıtımlardan sonra Türk Vatandaşlar, Apple Watch Series 4'ün özellikleri neler, fiyatları ne kadar? gibi soruların yanıtlarını arıyor. İşte TRHABELER'in sizler için derlediği bilgiler...

Abone ol
Abone ol 12 Eylül 2018 22:07

TRHABERLER'in Apple lansmanından sizler için derlediği notlar; İşte Apple'ın yeni bombası Apple Watch 4 hakkında öne çıkan bilgiler...

Tanıtımını yapan Cook: Dünyanın en fazla satan saati Apple Watch. Milyonlarca insan dünyada Apple Watch’u kullanıyor. Sağlık Apple Watch’un en çok odaklandığı nokta. Bileğinizden kalp atışınızı takip ediyor. Apple Watch sağlığını koruyan akıllı bir gardiyan sözleriyle lansmana giriş yaptı.

-Apple Watch'ın bir özelliği ise takan kişinin kalp ritminde önemli bir değişiklik olursa yakınına bildirim gönderileceğinin altı çizildi.

-Apple Watch yeniden tasarlandı ve ilk olarak kafislenmiş bir ekran ve diğer modellere göre  % 32 daha büyük bir Apple Watch sizlerle olacak.

-Büyük ekran daha fazla detayları görebilmek için tasarlanmış. En sevdiğini takımın skor takibini yapabilirsiniz. Nefes yönetimini yeni Watch sayesinde yapabilirsiniz. Nefes alıp verişi sırasında yorgunluğa bağlı olarak değişiklik göstererek size bilgiler sunacak..

-Yeni Apple Watch %50 daha fazla ses verecek. Diğer Watchlara göre telefon hoparlor ve kulaklık kısmı tamamen zıt yönde yapılmış. Telefon görüşmelerinde ses daha güçlü iletilmesi için. Ayrıca diğer Watchlarde kullanılan işlemcisi S4 olarak değiştirildi, özel olarak tasarlandı.

-Gün içerisindeki tüm verilenizi kaydedebilecek. Düşme durumunda kayarak düşmeyi, öne doğru düşmeyi yada geri düşmeyi kaydedebilecek. Ayrıca düşen kişi yerden 1 dakika boyunca kalkmazsa 112 acil ekiplerine bildirim gidecek. Böylelikle acil müdahele yapılabilecek ve gönderilen konum sayensinde.

-Sporcular için kaç kolari yaktığını ve nabız gösterimleri geliştirilmiş durumda. Otomatik olarak belirli durumlarda sağlık açısında sizleri yönlendirebilecek ve doktora gitmenizi önerebilecek. Gerçek zamanlı nabız ölçümü yapabilecek. Dijital kurma koluna basarsanız elektroklar devereye girecek bu işlem sadece 30 sayine sürüyor ve işlem kişilerin elektro kardiosunu çıkartabiliyor. Uygulama üzerinde Kardio grafiğini görebiliyorsunuz ve PDF olarak çıkartarak doktorlarınızla paylaşabiliyorsunuz. 

-Aralıksız kullanımda 18 saat pil ömrü olacak.Bu demek oluyor ki pil ömrü ortalama 1 gün olacak. 

-Apple Watch 4'ü tamamiyle çevreci bir tasarım söz konusu dikkatlerden kaçmadı.

-Apple Watch'ın saat kordonlarında bir çok seçenek bulunuyor. Sporcular için yapılan NİKE kordunu dikkat çekiyor. 

FİYATI NE KADAR?

399 dolar GPS’lisi telefon hatlısı 499 dolar. Series 4’ün fiyatı 279 dolar olacak. Cuma günü ön satış, 21 Eylül’de Series 4 satışa açık olacak.


Yorumlar