Anasayfa /  Teknoloji

AirPower ne zaman satışa çıkıyor? İşte o tarih

Apple'ın cihazlarını kablosuz olarak şarj edecek yeni şarj cihazı AirPower'ın ne zaman satışa çıkacağı merak ediliyor; ancak daha önce açıklanan tarihi geçeli uzun bir zaman oldu. Peki iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X telefonlarla birlikte ayrıca AirPods ve Apple Watch gibi cihazları da kablosuz şarj edebilecek Apple AirPower ne zaman çıkıyor?

Abone ol
Abone ol 22 Haziran 2018 19:42

Piyasaya sürülmesinin ertelenmesinin, Apple'ın şarj istasyonu konusunda yaşadığı teknik sıkıntılar olduğu iddia ediliyordu ancak şirket nihayet sorunları çözmüş olacak ki Eylül 2018 itibariyle cihazın satışa sunulacağı söyleniyor. Cihaz; iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X akıllı telefon modellerinin yanı sıra, Apple AirPods ve Apple Watch gibi cihazları da kablosuz şarj edebilecek.

2017 senesinden bu yana aşırı ısınma, devre sistemi ve yazılım sorunları gibi problemlerle mühendisleri hayli uğraştırdığı söylenen AirPower'ın, üretiminin artık tamamlanmak üzere olduğu ve hatta kimi prototiplerin, çalışanların masalarında test edildiği de gelen iddialar arasında. Tabii ki Eylül 2018, bir tür sızıntı bilgi ancak Apple'ın da yakın zamanda tarihi duyuracağı düşünülüyor.


Yorumlar