Anasayfa /  Spor

MKE Ankaragücü 2 - 1 Çaykur Rizespor

Süper Lig'in 26. haftasında MKE Ankaragücü, sahasında Çaykur Rizespor'u konuk ediyor.

Abone ol
Abone ol 13 Mart 2020 19:41

MKE Ankaragücü 2 - 1 Çaykur Rizespor 

90'Karşılaşma sona eriyor. Maçın sonucu: MKE Ankaragücü: 2 - Çaykur Rizespor: 1

90'Çaykur Rizespor takımında Mykola Morozyuk faul yapıyor.

84'Ceza sahası içinde topla buluşan Gerson Rodrigues, sol çaprazdan vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

82'Çaykur Rizespor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Denis Garmash çıkıyor ve yerine Yan Sasse oyuna giriyor.

81'Michal Pazdan altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.

79'Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Braian Samudio ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

79'Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Braian Samudio ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

71'Çaykur Rizespor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Gökhan Akkan çıkıyor ve yerine Tarık Çetin oyuna giriyor.

70'Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Dario Melnjak ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

68'MKE Ankaragücü, Atila Turan ile yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden serbest vuruş kullanacak.

58'Çaykur Rizespor takımında Denis Garmash faul yapıyor.

58'Çaykur Rizespor, Fernando Boldrin ile serbest vuruş kullanacak.

57'Ante Kulusic - Milan Skoda mücadelesinde hakem, Çaykur Rizespor lehine faul kararı veriyor.

57'MKE Ankaragücü takımında Ante Kulusic hakem Halil Meler tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor

.56'Çaykur Rizespor takımında oyuncu değişikliği; Abdullah Durak oyundan çıkarken Tunay Torun oyuna giren isim.

54'Çaykur Rizespor, Montassar Talbi ile gole yaklaşıyor ancak top direkten dönüyor

54'Çaykur Rizespor takımında, korner bayrağına yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Fernando Boldrin.53'Fernando Boldrin, Gerson Rodrigues tarafından faulle durdurulduğu için Çaykur Rizespor korner bayrağına yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

52'Çaykur Rizespor takımında, sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Abdullah Durak.

52'Yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada Fernando Boldrin, Michal Pazdan tarafından faule maruz kalıyor.

51'Çaykur Rizespor takımında, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Fernando Boldrin.

51'Stelios Kitsiou - Fernando Boldrin mücadelesinde hakem, MKE Ankaragücü yarı alanının ortalarında kaleye uzak bir mesafede Çaykur Rizespor lehine faul kararı veriyor.

50'Ceza sahası içinde topla buluşan Burak Albayrak, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

50'Fernando Boldrin ile Çaykur Rizespor takımı köşe vuruşu kullanacak.

50'Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Dario Melnjak ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

50'Çaykur Rizespor takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan Denis Garmash tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.

45'Maçın ilk yarısı 2-1 sonuçlanıyor

45'GOOOLL!! Denis Garmash, farkı 1'e indiren golü atıyor.

45'Çaykur Rizespor takımında, taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Ismael Diomande.

43'Mykola Morozyuk ile Çaykur Rizespor takımı köşe vuruşu kullanacak.

42'Çaykur Rizespor takımından Dario Melnjak sol çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

39'Çaykur Rizespor, Abdullah Durak ile orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

36'MKE Ankaragücü takımının orta saha çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Ricardo Faty geçiyor.

36'Ricardo Faty, orta saha çizgisine yakın bir noktada Abdullah Durak tarafından faule maruz kalıyor.

35'Orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruşu MKE Ankaragücü adına Michal Pazdan kullanacak.

35'Abdullah Durak ile Ricardo Faty arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Abdullah Durak. Taç çizgisine yakın bir bölgede MKE Ankaragücü takımı oyuna başlayacak.

34'MKE Ankaragücü, Ricardo Friedrich ile ceza sahasının çaprazından serbest vuruş kullanacak.

33'Mykola Morozyuk ile Konrad Michalak arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Mykola Morozyuk. Ceza sahası sağ çaprazından MKE Ankaragücü takımı oyuna başlayacak.

31'Rakip yarı alanın ortalarında Braian Samudio için ofsayt bayrağı kalkıyor.31'Fernando Boldrin ile Çaykur Rizespor takımı köşe vuruşu kullanacak.

31'Çaykur Rizespor takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Çaykur Rizespor adına Fernando Boldrin kullanacak.

30'Dario Melnjak, Dever Orgill tarafından faulle durduruluyor. Çaykur Rizespor, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden serbest vuruş kullanacak.

30'Sağ çaprazdan Fernando Boldrin ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

28'MKE Ankaragücü takımında, ceza sahasının çaprazından kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Ricardo Friedrich.

28'Ceza sahasının çaprazında Ricardo Faty, Fernando Boldrin tarafından faule maruz kalıyor.

27'Orta yuvarlağa yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Çaykur Rizespor adına Burak Albayrak kullanacak.

27'Abdullah Durak, Gerson Rodrigues tarafından faulle durdurulduğu için Çaykur Rizespor, orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

27'Ceza sahası içinde topla buluşan Fernando Boldrin, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor,savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.

26'Çaykur Rizespor takımından Fernando Boldrin sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

26'Çaykur Rizespor, Fernando Boldrin ile köşe vuruşu kullanıyor.

26'Çaykur Rizespor takımından Mykola Morozyuk sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

24'MKE Ankaragücü takımından Atila Turan Rakip yarı alanın ortalarından ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

24'MKE Ankaragücü takımında, sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Atila Turan.24'Braian Samudio ile Stelios Kitsiou arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Braian Samudio. Yarı alanın ortalarından MKE Ankaragücü takımı oyuna başlayacak.22'Golün asistini yapan isim Daniel Lukasik.

22'GOOOLL!! MKE Ankaragücü, Gerson Rodrigues ile ceza sahası dışında sağ çaprazdan bulduğu gol ile farkı ikiye çıkartıyor.

21'MKE Ankaragücü takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Ricardo Friedrich geçiyor.

21'Çaykur Rizespor takımında Milan Skoda faul yapıyor. Faul yapılan oyuncu Daniel Lukasik.

21'Taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu Çaykur Rizespor adına Fernando Boldrin kullanacak.

20'Konrad Michalak ile Fernando Boldrin arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Konrad Michalak. Taç çizgisine yakın bir bölgede Çaykur Rizespor takımı oyuna başlayacak.

20'MKE Ankaragücü takımında Konrad Michalak, sarı kart görüyor.

17'GOOOLL!! Burak Albayrak yaptığı ters vuruşla topu kendi ağlarına gönderiyor. Burak Albayrak için şanssız bir an.

14'MKE Ankaragücü takımından Dever Orgill tarafından çekilen şut kaleci tarafından kurtarılıyor.

14'MKE Ankaragücü, Atila Turan ile serbest vuruş kullanacak.

14'Ismael Diomande - Dever Orgill mücadelesinde hakem, MKE Ankaragücü lehine faul kararı veriyor.

13'Ismael Diomande, rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

10'Çaykur Rizespor takımında, orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Burak Albayrak.

3'MKE Ankaragücü takımından Daniel Lukasik sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

3'Daniel Lukasik ile MKE Ankaragücü takımı köşe vuruşu kullanacak.

2'Bu dakikada MKE Ankaragücü takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.Şutu çeken isim Daniel Lukasik

2'MKE Ankaragücü takımının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada tehlikeli bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Daniel Lukasik geçiyor.

1'Gerson Rodrigues, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada Burak Albayrak tarafından faule maruz kalıyor.

1'Hakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor.

 1'Çaykur Rizespor takımında Burak Albayrak faul yapıyor.

1'Hakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor.

MKE Ankaragücü ve Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 26. haftasında karşı karşıya gelecek.

Eryaman Stadyumu'nda oynanacak ve saat 20:00'de başlayacak mücadelede hakem Halil Umut Meler düdük çalacak.

Bu karşılaşma öncesi Ankaragücü 20 puanla 17. sırada yer alıyor. 14. sıradaki Çaykur Rizespor'un ise 25 puanı bulunuyor.

Yorumlar