Anasayfa /  Foto Galeri

Mircea Lucescu'dan çok iddialı Fenerbahçe açıklaması

Ersun Yanal ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de yeni teknik direktör için arayışlar hızla sürerken, bir antrenör daha listeye dahil oldu. Ünlü teknik adam Mircea Lucescu'nun ismi sarı-lacivertli ekiple anılırken, Rumen basınından flaş iddialar geldi. Usta antrenörün yakın çevresine, "Birkaç takviye ile Fenerbahçe'yi şampiyon yaparım" dediği iddia edildi. İşte merak edilen detaylar.

Mircea Lucescu'dan çok iddialı Fenerbahçe açıklaması - Sayfa 1

Süper Lig'de 2019-2020 sezonuna Şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe, ilk devreyi lider Sivasspor'un 6 puan gerisinde kapatmıştı.

Mircea Lucescu'dan çok iddialı Fenerbahçe açıklaması - Sayfa 2

Gaziantep ve Başakşehir galibiyetleriyle ikinci devreye hızlı bir giriş yapan sarı-lacivertli ekipte alınan 3 mağlubiyet 2 beraberlik sonrası teknik direktör Ersun Yanal ile yollar ayrılmıştı.

Mircea Lucescu'dan çok iddialı Fenerbahçe açıklaması - Sayfa 3

Sarı Kanaryalar'da Yanal'ın yerine Roger Schmidt, Erol Bulut, Niko Kovac ve Abdullah Avcı gibi teknik adamların isimleri anılırken, flaş bir iddia geldi.

Mircea Lucescu'dan çok iddialı Fenerbahçe açıklaması - Sayfa 4

Rumen basını, tekrar çıkış yakalamak isteyen Süper Lig devininin Mircea Lucescu ile ilgilendiğini ve usta teknik adamın oldukça iddialı olduğunu dile getirdi.