Anasayfa /  Magazin

Miray Daner, şehitler için gelen çirkin mesajı ifşa etti

Oyuncu Miray Daner, şehitlerin isimlerinin yazılı olduğu paylaşıma gelen çirkin bir yorumu paylaşarak ifşa etti.

Abone ol
Abone ol 03 Mart 2020 14:59

21 yaşındaki güzel oyuncu Miray Daner, sosyal medya hesabından İdlib'deki hain saldırı sonrası şehit düşen kahraman askerlerimizin isimlerinin yazılı olduğu bir paylaşım yaptı. Daner'in paylaşımını gören bir sosyal medya kullanıcısı ise hadsiz bir mesaj gönderince oyuncudan tepki gecikmedi.

"ÖLÜ ASKERLERİN İSİMLERİYLE DOLU HİKAYENİZ OLACAK"
Son dönemin en başarılı ve popüler oyuncularından Miray Daner, şehitlerimizin isimlerinin yazılı olduğu paylaşımına cevap veren yabancı uyruklu bir sosyal medya kullanıcısı "Yeni başlıyor! Yakında ölü askerlerin isimleriyle dolu birçok hikayeniz olacak" dedi.


GELEN MESAJI İFŞA EDEREK CEVAP VERDİ
Sosyal medya kullanıcısından gelen mesajla sinirlerine hakim olamayan Miray Daner, mesajı Instagram hesabından paylaşarak Fars asıllı sanatçı Farid Farjad'ın "Dünyada yüzlerce milliyet, dil, din, mezhep olabilir. Ama sadece iki çeşit insan var; vicdanı olan ve vicdanı olmayan" sözünü paylaştı. Oyuncu paylaşımına "Bu söz şimdi çok daha anlamlı..." notunu da ekledi.


HESABINI YORUMLARA KAPATTI
Daner'e mesaj yollayan ve Suriyeli olduğu ileri sürülen kişi, gelen tepkilerin ardından sosyal medya hesabını yorumlara kapattı.

34 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU
Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin düzenlediği saldırılar sonucunda 34 askerimiz şehit düştü, 32 askerimiz de yaralandı. Türkiye, saldırıya anında karşılık vererek çok sayıda rejim hedefini vurdu. AB, NATO ve ABD yaptığı açıklamada Esed rejiminin saldırılarını kınadı ve ateşkes çağrısında bulundu. 

Yorumlar