Anasayfa /  Foto Galeri

Mine Tugay "Nasıl genç kalmayı beceriyosunuz?" sorusunu cevapladı!

Geçtiğimiz aylarda, "Yalnız değilim sadece özel hayatımı paylaşmayı sevmiyorum" açıklamasıyla gündeme gelen bulunan güzel oyuncu Mine Tugay, bu kez bir takipçisinin, "Bu kadar genç kalmayı nasıl beceriyorsunuz?" sorusunu cevapladı

Mine Tugay "Nasıl genç kalmayı beceriyosunuz?" sorusunu cevapladı! - Sayfa 1

Pek çok dizi ve filmde rol alan Mine Tugay, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. 28 Temmuz'da 44 yaşına giren Tugay, önceki gün takipçileriyle soru - cevap etkinliği gerçekleştirdi. Mine Tugay, "Bu kadar genç kalmayı nasıl beceriyorsunuz?" sorusuna şöyle yanıt verdi;

Mine Tugay "Nasıl genç kalmayı beceriyosunuz?" sorusunu cevapladı! - Sayfa 2

"DÜZENLİ BAKIM YAPIYORUM"

"Ruh gençliğimi içimdeki çocuk sayesinde koruyabiliyorum sanırım" diyen Mine Tugay, "Cildimle ilgili ise 25’li yaşlarımdan beri düzenli bakım yapıyorum. Bir de minimum güneşte kalmak ve güneş kremlerini yüksek faktörlü kullanıyorum" açıklamasını yaptı.

Mine Tugay "Nasıl genç kalmayı beceriyosunuz?" sorusunu cevapladı! - Sayfa 3

"HAYATTAN ZEVK ALMAYA ÇALIŞIYORUM"

Mine Tugay, daha önce de bir takipçisinin, "Bu kadar enerjik olmanızın altında bir motivasyon var mı?" sorusunu yanıtlamıştı.

Bir dönem "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi"nde "Suna" karakterini de canlandıran Mine Tugay, "Hayat... Yani hayatta kalma güdüsüyle yaşamıyorum. Hayattan zevk almaya çalışıyorum. Bu arada her zaman da çok enerjik değilim. Bazen kendime çok zaman tanırım. Bazen dingin ve kendimle geçirdiğim zamanlar olur. O da bir motivasyon ve hayata dahil..." şeklinde konuşmuştu.

Mine Tugay "Nasıl genç kalmayı beceriyosunuz?" sorusunu cevapladı! - Sayfa 4

"NAZAR" YANITI: BAŞIMA GELENLERDEN SONRA...

Samimi açıklamalarda da bulunan Mine Tugay, "nazar" konusundaki görüşlerini dile getirmişti. Bir takipçisinin, "Nazardan korkmuyor musun? 'Neden?' dersen, paylaşımlardan..." sorusuna yanıt veren Tugay, "Başıma gelenlerden sonra ara ara inandığım oluyor..." demişti.