Anasayfa /  Ekonomi

Milyonlarca vatandaşa müjde! 1000 TL kış destek ödemesi yolda...

Vatandaşın yüzünü güldürecek o açıklama geldi. Kış aylarının gelmesinin ardından, ekonomik açıdan zorluk içerisine giren vatandaşları desteklemek amacıyla 1.000 TL ödeneğinin yapılacağı haberi geldi. İşte konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Abone ol
Abone ol 01 Şubat 2023 21:42

Milyonlarca vatandaşın yüzünü güldürecek bir haber daha geldi. Kış aylarının iyiden iyiye kendini göstermesinin ardından, faturalarda meydana gelen yükselmeler pek çok ailenin geçim mücadelesi ile karşı karşıya kalmasına neden olmuştu.

Geçim derdini bir miktar daha azaltmak ve vatandaşın geçim derdi ile olan mücadelesine katkı sağlamak amacıyla 1000 TL'lik ödeme yapılacak haberinin gelmesinin ardından tüm detaylar merak edilmeye başlanmıştı.

Detaylar gün yüzüne çıktı. İşte 1000 TL'lik ödemeye ilişkin merak edilen o detaylar...

Dar gelirli ailelere destek olmak amacıyla pek çok belediye yıl içerisinde destek ödemesi yapma kararıyla gün yüzüne çıkıyordu. Bu kez haber İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. Sosyal medya hesabından paylaşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu, 1000 TL'lik ödemeye ilişkin tüm detayları paylaştı.

 76.400 aileye 1000 TL ödeme yapılacağını açıklayan İmamoğlu, şu sözleri söyledi. İBB olarak sosyal destek sağladığımız 76.400 aileye 1000 TL’lik kara kış desteği sağlama kararı aldık. Kış koşullarında vatandaşlarımızın bütçelerine bir nebze katkı sağlaması dileğiyle.

Siz de ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak isterseniz;

https://askidafatura.ibb.gov.tr"

 

Yorumlar