Anasayfa /  Ekonomi

Milyonlarca memuru ilgilendiren karar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2021 yılının son Kabine Toplantısı'nda milyonlarca memuru ilgilendiren bir müjde verdi. Erdoğan asgari ücrette olduğu gibi memur maaşlarında da gelir ve damga vergisi alınmayacağını söyledi. Erdoğan, "Bilindiği gibi asgari ücretin gelir ve damga vergisinden muaf olmasını tüm çalışanlarımız için genişletmiştik. Memurlarımızı da bu kapsama dahil ederek fiilen aldıkları ücrete katkı sağlamasını planlıyoruz" dedi

Abone ol
Abone ol 20 Aralık 2021 21:43

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası ekonomiye dair kritik mesajlar verdi. Erdoğan'ın memur maaşlarının da asgari ücretteki gelir ve damga vergisinden muaf tutulacağını ifade etti. Erdoğan'ın memur maaşlarına ilişkin şunları söyledi:

Hedeflerimiz doğrultusunda azimle, kararlılıkla yola devam ediyoruz. Bir müjde de memurlarımıza; Bilindiği gibi asgari ücretin gelir ve damga vergisinden muaf olmasını tüm çalışanlarımız için genişletmiştik. Memurlarımızı da bu kapsama dahil ederek fiilen aldıkları ücrete katkı sağlamasını planlıyoruz.

 

Yorumlar