Anasayfa /  Ekonomi

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: Geri ödemesiz 750 lira!

Türkiye'nin köklü devlet bankalarından olan Vakıfbank'tan emekliler için müjdeli haber geldi. Milyonlarca emekliye 750 lira ödeme yapılacağı açıklandı. Ödeme SGK ile yapılmış olan anlaşma karşılığında yapılacak promosyon ödemesi olarak belirlendi.

Abone ol
Abone ol 20 Mayıs 2022 15:05

Ülkemizde ekonominin köklü ve güçlü bankalarından olan Vakıfbank'tan emeklileri sevindiren haber geldi. SGK ile yapılmış olan anlaşma neticesinde milyonlarca emekliye promosyon ödemesi yapacağını açıklandı. Bu ödeme için en önmeli şart ise emekli maaşınızın bankaya taşınması gerekiyor ve belli bir taahhütte de bulunulması gerekiyor. Peki neler yapılması gerekiyor. İşte tüm ayrıntılar ve devamı...

Bankalar yarışa girdi

Bilindiği üzere bir çok banka SGK ile anlaşma yapmış ve bu anlaşma kapsamında emekli maaşlarını taşımaları karşılığında o bankalardan promosyon olarak da belli bir miktar ödeme alabiliyorlar. Bilindiği gibi bankaların SGK ile yapmış oldukları anlaşma uyarınca emekli vatandaşlar maaşlarını taşımaları karşılığında o bankalardan promosyon ödemesi alabiliyorlar.

Bir çok bankanın yarışa girdiği gibi Vakıfbank da gerekli şartları yerine getiren emekliler için promosyon ödemesi sözü veren bankalar arasında birinci sırada yerini almış durumda. Ancak bu 750 tl'lik ödemeden yararlanabilmek için emekli vatandaşların belirli şartları yerine getirmesi ve 3 yıl gibi bir söz vermesi gerekiyor.

Emeklilik maaşının bir aylık ödeneğine göre değişen promosyon tutarları ise şöyle

1.500 TL’ye kadar olanlar için toplam 500 TL,

1.500 - 2.500 TL olanlar için toplam 625 TL,

2.500 TL ve üzeri olanlara 3 yıl için toplam 750 TL peşin ve nakdi olarak promosyon ödemesi yapılır.

Yorumlar