Anasayfa /  Foto Galeri

Milyonlarca emekliye kötü haber! Bunu yapan emekli promosyonu alamayacak

Milyonlarca emekliye kötü haber! Emeklilere bankalar tarafından verilen emekli promosyon ödemelerinde gündeme flaş bir gelişme yaşandı. Bazı bankalar, kredi kullanmış olan binlerce müşterisinin promosyonunu yenilemedi. Bloke nedeniyle de emekliler maaşlarını başka bankaya taşıyamıyor. İşte Milyonlarca emekliyi üzen haberin detayları...

Milyonlarca emekliye kötü haber! Bunu yapan emekli promosyonu alamayacak - Sayfa 1

Emeklileri bekleyen büyük tehlike

Türkiye'de emekli promosyonları ile ilgili yaşananlar gündemde uzun süre konu oluyor. Emeklilere bankalar tarafından verilen emekli promosyon ödemelerinde gündeme yeni gelişmeler düştü.

Milyonlarca emekliye kötü haber! Bunu yapan emekli promosyonu alamayacak - Sayfa 2

Gündeme düşen sıcak gelişmelere göre birçok emekli için gündeme yeni haberler geldi. Buna göre ise bankaların haksız yere yapmış oldukları maaş blokesi gibi birçok gelişmeye herhangi bir adım atılmadı. Gelen bu haberler sonrasında ise emekliler için büyük tehlike arz eden gelişmeler yaşanıyor.

Milyonlarca emekliye kötü haber! Bunu yapan emekli promosyonu alamayacak - Sayfa 3

ParaMedya'nın haberine göre Sosyal Güvenlik Kurumu'nun sahipsiz bıraktığı yüz binlerce emekli, bankaların yeni talimatları sonrasında promosyon ödemesi alamayacak. Buna göre ise uygulanacak bu yöntem ile birlikte maaş promosyonlarında ibre tersine dönecek.

Milyonlarca emekliye kötü haber! Bunu yapan emekli promosyonu alamayacak - Sayfa 4

Emekli maaş promosyonları bonuslar dahil bazı bankalarda 10 bin TL'ye kadar yükselirken en yüksek nakit parayı ise ING Bank 7 bin 500 TL ile ödüyor. Bu gelişmeler sonrasında ise bankalardan eski müşterileri için promosyon yenilemesi yaparak yeni ödemelerin gelmesi konuşuluyordu.