Anasayfa /  Milli piyango

Milli Piyango yılbaşı 2019 tam bilet fiyatları- Yeni yıl Büyük ikramiye ne kadar?

Milli Piyango 2019 büyük ikramiye ne kadar? (Milli Piyango bilet fiyatları) 2019 yılbaşı çekilişi. Milyonların umudu olan Milli Piyango, 2019'da büyük ikramiye ne kadar olacak? Yılbaşı için çekiliş için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Milli Piyango yılbaşı 2019 çeyrek bilet fiyatları - Büyük ikramiye ne kadar?. İşte Milli Piyango yılbaşı 2018 büyük ikramiye ve Milli Piyango 2019 ikramiyesi ne kadar cevabı.

Abone ol
Abone ol 10 Aralık 2018 10:51

Milli Piyango 2019 büyük ikramiye ne kadar? (Milli Piyango bilet fiyatları) 2019 yılbaşı çekilişi Milli Piyango yılbaşı 2019 büyük ikramiye ne kadar sorusu bir çok kişi tarafından sorgulanıyor. Peki MPİ Yılbaşı büyük ikramiye ne kadar olacak? Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişi yaklaşırken vatandaşlar Milli Piyango bilet fiyatlarını ve Milli Piyango yılbaşı çekilişi büyük ikramiyesini merak ediyor. Tüm bu sorular Milli Piyango idaresi tarafından cevaplanmış durumda. Milli Piyango son dakika duyurusu ile bilet fiyatlarını ve yılbaşı büyük ikramiyesini duyurdu.

ÇEYREK BİLET KAÇ LİRA? İŞTE MİLLİ PİANGO BİLET FİYATLARI…

Milli Piyangonun yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye 70 milyon lira oldu. Tam bilet 70, yarım bilet 35, çeyrek bilet 17,5 liradan satılacak.

MİLLİ PİYANGO’DA BÜYÜK İKRAMİYE KAÇ LİRA?

Milli Piyango büyük ikramiyesi 70 milyon TL olarak belirlendi. 31 Aralık 2018'de yapılacak yılbaşı özel çekilişinde 70 milyon liralık büyük ikramiyenin yanı sıra 1 adet 7 milyon lira, 10 adet 1 milyon lira, 30 adet de 100 bin liralık ikramiye verilecek. Yılbaşı çekilişinde en büyüğü 70 milyon lira, en küçüğü ise 70 lira olmak üzere toplam 2 milyon 950 bin 905 adet ikramiye dağıtılacak.

BİLETLERDE YENİ DÖNEM

Vatandaşlar, seyyar Milli Piyango bileti bayilerinin yanı sıra, Sayısal Loto bayilerinden de sayısal olarak üretilmiş bilet alabiliyor. Buna göre, çekiliş planındaki numaraların bir kısmı basılı, bir kısmı da sayısal olarak satışa sunuluyor. Sayısal olarak satılan biletler, merkezi oyun sisteminden düşülüyor.

Milli Piyango yılbaşı özel çekişinde de vatandaşlar artık bayiler önünde uzun kuyruklar oluşturmak yerine, ülke çapında sayıları 5 bini bulan sayısal oyun bayilerindeki makinelerden de bu biletleri temin edebilecek.


Yorumlar