Anasayfa /  Milli piyango

Milli Piyango Yılbaşı 2019 ikramiyesi ne kadar? Bilet fiyatları - Milli Piyango sonuçları

Milli Piyango yılbaşı 2019 çekilişi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Milyonların umudu olan yılbaşı 2019 çekilişi için büyük ikramiye ne kadar sorusu bir çok kişi tarafından sorgulanıyor. İşte Milli Piyango 2019 yılbaşı özel çekilişi büyük ikramiye tutarı ve Milli Piyango 2019 bilet fiyatları bu haberde. (Çeyrek bilet, yarım bilet, tam bilet ne kadar?)

Abone ol
Abone ol 13 Aralık 2018 10:38

Milli Piyango yılbaşı 2019 çekilişi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Milyonların umudu olan yılbaşı 2019 çekilişi için büyük ikramiye ne kadar sorusu bir çok kişi tarafından sorgulanıyor. İşte Milli Piyango 2019 yılbaşı özel çekilişi büyük ikramiye tutarı ve Milli Piyango 2019 bilet fiyatları bu haberde. Peki Çeyrek bilet, yarım bilet, tam bilet ne kadar? İşte tüm detaylar… 

MİLLİ PİYANGO 2019 YILBAŞI BİLET FİYATLARI

2019 yılbaşı özel çekilişinde devasa bir ikramiye vermeye hazırlanan kurum bu yıl için belirlenen bilet fiyatlarını talihli adayları ile paylaştı. Buna göre 2019 yılbaşında çeyrek biletler 17,50 TL’den yarım biletler 35 TL’den tam biletler ise 70 TL’den satışa sunuldu. Çekiliş sonucunda büyük ikramiyeyi tutturan talihli kişiler çeyrek bilet sahibi olmaları halinde 17,5 milyon TL yarım bilet sahibi olmaları halinde 35 milyon TL tam bilet sahibi olmaları halinde ise 70 milyon TL’lik ikramiyeyi kazanacaklar.

MİLLİ PİYANGO 2019 BİLET FİYATLARI

Milli Piyango çeyrek bilet fiyatı: 17,5 TL

Milli Piyango yarım bilet fiyatı: 35 TL

Milli Piyango tam bilet fiyatı: 70 TL

YILBAŞI BİLETLERİNDE YENİ GÖRÜNÜM

Klasik Milli Piyango biletlerinin yanı sıra artık sayısal oyun bayilerindeki makinelerden de yeni nesil bilet satışı gerçekleştiriliyor. Vatandaşlar, seyyar bayilerden geleneksel basılı biletleri satın alabildiği gibi Sayısal Loto bileti görünümünde olanları da tercih edebiliyor. AA muhabirinin edindiği bilgilere göre, geleneksel Milli Piyango biletleri, artık sayısal bilet olarak da üretilmeye başlandı. Bu biletler, sayısal oyun bayilerindeki makinelerde basılarak satışa sunuluyor.Vatandaşlar, seyyar Milli Piyango bileti bayilerinin yanı sıra, Sayısal Loto bayilerinden de sayısal olarak üretilmiş bilet alabiliyor. Buna göre, çekiliş planındaki numaraların bir kısmı basılı, bir kısmı da sayısal olarak satışa sunuluyor. Sayısal olarak satılan biletler, merkezi oyun sisteminden düşülüyor. Biletler üzerinde ayrıca, çekiliş tarihi, biletin seri numarası, oynanma tarihi ve saati, bayi numarası gibi bilgiler de bulunuyor.

Yeni sayısal biletler, güvenlik açısından klasik Milli Piyango biletleri gibi yüksek özelliklere sahip. Sayısal Loto gibi termal kağıtlara basılı biletlerde, mor ışıkta görünen filigran gibi güvenlik önlemleri yer alıyor.Yeni dönemde, ufak ikramiyeler de sayısal oyun bayileri tarafından ödenecek.


Yorumlar