Anasayfa /  Milli piyango

Milli Piyango çekiliş sonuçları (9 Aralık 2018)

Her ayın 9, 19 ve 29'unda gerçekleştirilen Milli Piyango'nun 9 Aralık 2018 çekilişi gerçekleştirildi. Peki büyük ikramiyeyi kazanan numaralar neler? İşte herkesin merakla sorguladığı Milli Piyango 9 Aralık çekiliş sonuçları ve dağıtılan büyük ikramiye.

Abone ol
Abone ol 11 Aralık 2018 19:44

Milli Piyango'nun 9 Aralık 2018 çekilişi gerçekleştirildi. İşte herkesin merakla sorguladığı Milli Piyango 9 Aralık çekiliş sonuçları bu sayfada.




Milli Piyango MPİ 9 Aralık çekilişi hangi numaralara çıktı, Milli Piyango 9 Aralık sıralı tam listesi bu haberimizde sizleri bekliyor. Milli Piyango büyük ikramiye numaraları, amorti numaralar, çeyrek bilet, tam bilet, yarım bilet numaraları çıkan numaralar ? Milli Piyango sıralı tam listesi ve çekiliş sonuçları mpi.com.tr'den alınarak açıklanıraçıklanmaz resmi sonuçları trhaberler.com'da yer alacak...

MİLLİ PİYANGO 9 ARALIK KAZANAN NUMARALAR İÇİN TIKLAYIN

Milli Piyango çekilişi üzerine resmi açıklamalar

Bastırılmış numaralı biletlerin satılarak, adet ve tutarları önceden belirlenmiş ikramiyeleri kazanacak numaraların belirli günde çekilecek kura ( çekiliş ) ile saptanması esasına dayanan şans oyunudur.

Piyango çekilişleri, her ayın 9, 19, ve 29'uncu günleri çekiliş yapılacak şekilde uygulanır. Belirtilen tarihlerde veya bu tarihlerin dışında, çekiliş günleri ve planları farklı özel çekilişler düzenlenebilir. Her yıl 31 Aralık günü yılbaşı özel çekilişi yapılır. Yönetim Kurulu, çekiliş tarihleri ile özel çekiliş tarihlerini belirlemeye, değiştirmeye veya kaldırmaya yetkilidir. İkramiyelerin ödenmesine esas olarak İdare ve satış merkezleri yetkilidir.

Başbayiler ile sanal ortam bayileri İdare ile imzaladıkları sözleşmede belirtilen tutara kadar diğer bayiler ise son üç rakama ( son üç rakam dahil ) kadar isabet eden ikramiyeleri ödemek zorundadır.

Bayiler, son dört veya beş rakamına göre isabetli biletlerin de, ikramiyelerini ödeyebilirler. Sayısal oyunlar sistemi üzerinden üretilip satılan Milli Piyango biletlerinden oyun planına göre, ikramiye isabet eden biletler için bayi ikramiye limiti;

1000 TL.'ye kadar (1000 TL. dahil) olan ikramiyeler bayi tarafından,

1000 TL. - 20.000 TL. arası ikramiyelerin ise ödemesi ihtiyaridir.



Yorumlar