Anasayfa /  Milli piyango

Milli piyango yılbaşı özel çekilişi sorgulama

Milyonlarca kişinin heyecanla beklediği an geldi, çattı. Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilecek yılbaşı özel çekilişi öncesi heyecan dorukta. 80 milyon liralık büyük ikramiyenin sahibi olma hayali ile bilet alan vatandaşlar bilet sorgulama işlemlerini en hızlı bir şekilde bu başlık altından yapabilecekler. Öte yandan ‘’Milli Piyango yılbaşı çekilişi saat kaçta yapılıyor’’ sorusu da cevabını buldu. Peki, Milli Piyango 2020 yılbaşı özel çekilişi ne zaman, saat kaçta başlayacak?

Abone ol
Abone ol 31 Aralık 2019 11:59

Milli Piyango İdaresi, büyük ikramiye çekilişi ile ilgili tüm detayları açıkladı. Milli Piyango yılbaşı 2020 çekilişi 31 Aralık 2019'da gerçekleşecek. Milli Piyango sonuçları tam sıralı liste ve bilet sorgulama işlemi her yıl olduğu gibi yine en hızlı ve doğru verilerle sabah.com.tr adresinde olacak. Milli Piyango sorgulama yaparak biletinize çıkan ikramiye var ise bunu kolaylıkla öğrenebileceksiniz. Peki, 31 Aralık Salı günü Milli Piyango yılbaşı çekilişi ne zaman, saat kaçta yapılacak? MPİ sonuçları bilet sorgulama işlemi nasıl yapılacak? İşte tüm ayrıntılar!

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI SORGULAMA
Milli Piyango yılbaşı 2020 çekilişi sonuçları anbean bu başlık altından sizlerle olacak. Biletinizde yazan 6 haneli numarayı sorgulama motoruna ekleyerek size çıkan ikramiyeyi kolayca görebileceksiniz.

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI 2020 ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA ÇEKİLECEK?
Milli Piyango İdaresi, yılbaşı çekilişi programını açıkladı. Büyük ikramiye çekilişinin yapılacağı saat belli oldu

MİLLİ PİYANGO İDARESİ'NDEN AÇIKLAMA

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce, 31 Aralık'taki 80 milyon liralık büyük ikramiye ile 8 milyon lira ve 2 adet amorti numaralarının çekilişlerinin 20.00-21.00 saatlerinde yapılacağı bildirildi.

Genel Müdürlükten yapılan açıklamada, 31 Aralık 2019 yılbaşı özel çekilişinin, idarenin Kızılay binası çekiliş salonunda saat 15.00'te başlayacağı ifade edildi.

Açıklamada, "80 milyon liralık büyük ikramiye ile 8 milyon lira ve 2 adet amorti numaralarının çekilişleri 20.00-21.00 saatlerinde yapılacak." bilgisi paylaşılarak, basın mensuplarının saat 15.00'ten itibaren çekilişe katılarak ses ve görüntü alabileceği kaydedildi.

Açıklamada, "Yılbaşı özel çekilişimiz, bütün çekilişlerimizde olduğu gibi halkımıza açık olarak, çekiliş heyeti ve noter gözetiminde gerçekleştirilecek olup, çekilişimize tüm halkımız davetlidir." ifadesi kullanıldı.

Yorumlar