Anasayfa /  Foto Galeri

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi belli oldu mu?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi belli oldu mu? Milli Piyango 2021 yılbaşı özel çekilişi canlı yayınla gün boyu Milli Piyango TV’de olacak. Şans oyunu tutkunlarının merakla beklediği çekilişte gecenin en büyük heyecanı ise şüphesiz 100 milyon TL’lik büyük ikramiye çekilişi olacak. Peki Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi belli oldu mu?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi belli oldu mu? - Sayfa 1

 Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi belli oldu mu? 31 Aralık 2020 Perşembe günü saat 14:30’da başlayan yılbaşı özel çekilişi gün boyu sürecek. Gecenin sonunda ise hem 100 milyon TL’lik büyük ikramiyenin hem de amorti numaralarının heyecanı yaşanacak

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi belli oldu mu? - Sayfa 2

MİLLİ PİYANGO TV 2021 YILBAŞI ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE

Yılbaşı klasiklerinden olan Milli Piyango çekilişi heyecanı saat 14:30’dan itibaren Milli Piyango TV’de olacak. Saatler 23:00’ü gösterdiğindeyse büyük ikramiye heyecanı yaşanacak. Büyük ikramiye çekilişi ise hem Milli Piyango TV’de hem de Kanal D ekranlarında olacak. 100 milyon TL’lik büyük ikramiye satılan bir bilete çıkana kadar çekiliş sürecek.

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi belli oldu mu? - Sayfa 3

Tespit edilen Milli Piyango büyük ikramiye numaraları satılmamış bir bilete çıkarsa heyecan ve şans devam edecek. Yani bu gece ikramiye sahibini bulacak.  Aynı dakikalarda bir de amorti heyecanı yaşanacak.

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi belli oldu mu? - Sayfa 4

BİLET SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...


Amorti numaraları ile kazanan kişiler en kötü ihtimalle bilete ödedikleri ücreti geri alacaklar. Amorti sayısı ise 0 ile 4 arasından bir rakam ve 5 ile 9 arasından bir rakam olmak üzere iki adet sayıdan oluşacak. Biletinin son numarası bu sayı ile biten kişiler amorti ikramiyesini almaya hak kazanacaklar.

Evde, Arabada, İşte, Her yerde paranızı değerlendirebilirsiniz!
Piyasalar, yatırımcılara işlemlerde danışmanlık ve sınırlı saklama hizmeti veren bir kurumdur.