Anasayfa /  Foto Galeri

Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları ne kadar oldu?

Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları ne kadar oldu? Yılbaşına az bir zaman kala Milli Piyango bilet fiyatları da merak konusu oldu. Yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye 100 milyon lira olacak. Hal böyle olunca; çeyrek, yarım, tam yılbaşı bileti ne kadar sorusunun yanıtı milyonlarca şans oyunu sevenler tarafından araştırılıyor. Peki; milli piyango yılbaşı bilet fiyatları ne kadar oldu?

Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları ne kadar oldu? - Sayfa 1

Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları ne kadar oldu? Milli Piyango bilet fiyatları 31 Aralık 2020 Perşembe günü gerçekleştirilecek olan yılbaşı özel çekilişi öncesi satışa sunuldu. Büyük ikramiye tutarının tam 100 milyon TL olduğu çekilişte talihli rakamlar canlı yayında belirlenecek.

Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları ne kadar oldu? - Sayfa 2

YILBAŞI BİLET FİYATLARI NE KADAR?

2021 yılbaşı bilet fiyatları tam, yarım ve çeyrek biletlere göre belirleniyor. Bu yılbaşı için tam bilet fiyatları 100 TL, yarım bilet fiyatları 50 TL ve çeyrek bilet fiyatları 25 TL olarak belirlendi.

Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları ne kadar oldu? - Sayfa 3

Buna göre biletine ikramiye isabet eden kişi tam bilet sahibi olması halinde ikramiyenin tamamını, yarım bilet sahibi olması halinde ikramiyenin yarısını ve çeyrek bilete sahip olması halinde ikramiyenin dörtte birini alabilecek.

Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları ne kadar oldu? - Sayfa 4

SATILAN BİLETE ÇIKANA KADAR BÜYÜK İKRAMİYE ÇEKİLİŞİ DEVAM EDECEK

Büyük ikramiyenin satılmayan bilete çıkması durumunda yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye satılan bilete çıkana kadar çekilişe devam edilecek. Milli Piyango Yılbaşı Sonuçları 31 Aralık 2020 gecesi çekilişten hemen sonra millipiyangoonline.com'da açıklanacak.