Anasayfa /  Milli piyango

Milli Piyango Süper Loto sonuçları kaçta açıklanacak?

Süper Loto çekilişi için heyecan dorukta. Haftanın üç günü çekilişi gerçekleşen Süper Loto'da son çekilişte 6 bilen çıkmayınca 23 milyon TL devretmişti. Milli Piyango Online aracılığıyla online olarak da oynanabilen Süper Loto çekilişi bu akşam saat kaçta yapılacak?

Abone ol
Abone ol 29 Eylül 2020 11:20

Sisal Şans ile yeni dönemde çok daha fazla kazandıran Süper Loto bu akşam çekiliyor. Haftanın üç günü çekilişi gerçekleşen Süper Loto'da 27 Eylül'de yapılan çekilişte 6 bilen çıkmayınca 23 milyon 768 bin 217 TL devretti.

29 EYLÜL SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA?

Salı, Perşembe ve Pazar günleri çekilişi gerçekleşen Süper Loto'da 23 Milyon TL için çekiliş bu akşam 21.30'da yapılacak. Süper Loto çekiliş sonuçları Millipiyangoonline.com'da takip edilebilecek.

SÜPER LOTO ONLİNE NASIL OYNANIR?

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL’dir. 

 

İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!

Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

Arkadaşlarınla Ortak Bilet satın alabilirsin. Bir veya daha fazla biletin birden fazla üye tarafından aynı veya farklı pay nispetleriyle satın alınmasına Ortak Bilet denir. Ortak biletler de satın alma işlemi gerçekleştiği anda üye hesaplarına yansıtılır.

Süper Loto oynamak için ister www.millipiyangonline.com’a gel, ister Milli Piyango uygulamasını kullan, istersen de sana en yakın satış noktamızı ziyaret et. Hem dijitalde hem sokakta; sana yakın her yerdeyiz!

Süper Loto; www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir.

Yorumlar