Anasayfa /  Milli piyango

Milli Piyango Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama

Çılgın Sayısal Loto çekilişi dün akşam canlı yayında gerçekleştirildi. 23 Eylül Çılgın Sayısal Loto çekilişinde kazanan numaralar belli oldu. Sayısal Loto oynayanalar sonuçları araştırıyorlar. İşte 23 Eylül 2020 Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı...

Abone ol
Abone ol 24 Eylül 2020 14:37

Çılgın Sayısal Loto çekilişi pazartesi, çarşamba ve cumartesi olmak üzere haftanın 3 günü gerçekleştiriliyor. 23 Eylül Çılgın Sayısal Loto çekilişi dün akşam 21.30'da başladı. Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar merak konusu. İşte 23 Eylül Çılgın Sayısal Loto sonuçları...

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI-23 EYLÜL 2020

23 Eylül Çılgın Sayısal Loto çekilişinde kazanan numaralar 5, 6, 14, 21, 31, 90 ve joker 11 oldu.

23 EYLÜL 2020 ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

 ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR? 

 

Sayısal Loto’nun adı artık Çılgın Sayısal Loto oldu. Çılgın Sayısal Loto’nun oyun kuralları şöyle:
Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir.

Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

Sen Seç!

Sen seç, Online Çılgın Sayısal Loto’nun sizler için geliştirdiği bir seçenek. Kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 6 numara ile şanslı kupon oluşur.

Sistem Oyunu

Sistem oyunu; çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyun, bir kuponda 6’dan fazla rakam seçilmesiyle oluşur. Oyuncular, altıdan fazla rakam seçerek seçilen rakamlarla oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler..

Çılgın Sayısal Loto; www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir. Hem dijitalde hem sokakta; sana en yakın yerdeyiz!

Haftada 3 gün kazanma şansın var! Çılgın Sayısal Loto haftada 3 gün: Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir. Joker sayısı; çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden çekilmektedir.

Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan 6, 5+1 (Joker), 5, 4, 3 veya 2 numara doğru tahmin edersen ikramiye kazanırsın. 6 bilen Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiyesini kazanır! Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.

Yorumlar