Anasayfa /  Milli piyango

Milli Piyango 8 Mart 2023 Şans Topu çekiliş sonuçları!

Haftanın iki günü çekimi gerçekleştirilen Şans Topu sonuçlarında bu haftanın kinci çekilişi yaşandı. Kazandıran numaralar haberimizin detay kısmında...

Abone ol
Abone ol 10 Mart 2023 12:00

Haftanın iki günü çekimi gerçekleştirilen Şans Topu sonuçlarında bu haftanın kinci çekilişi yaşandı. Kazandıran numaralar haberimizin detay kısmında...

8 MART 2023 ŞANS TOPU ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI:

11 - 13 - 14 - 26 - 29 + 2

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Şans Topu, 1 ila 34 (dahil) arasındaki beş rakamın ve 1 ila 14 (dahil) arasındaki bir rakamın sıra gözetilmeksizin doğru bilinmesinden oluşur.

Bir oyun kombinasyonu, oyuncunun çekilişte bileceği 1 ila 34 (dahil) arasındaki beş rakamdan ve 1 ila 14 (dahil) arasındaki bir rakamdan oluşur.

Tek bir oyun kombinasyonunun (kolon) fiyatı 2 TL'dir. Minimum oynama tutarı tek bir oyun kombinasyonun (kolon) ücretine denktir.

Kazanan kombinasyon, tüm çekilişte iki farklı seriden çekilen rakamlardan oluşur : 1 ila 34 (dahil) arasındaki beş rakam ve 1 ila 14 (dahil) arasındaki bir rakam. Beş rakam, çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden 1 ila 34 (dahil) arasındaki rakamlardan çekilir. Sisal Şans sistemi sayesinde her bir çekiliş tahmin edilemez olup her kombinasyonun çıkma olasılığı aynıdır.

MİLLİ PİYANGO ŞANS OYUNU TAKVİMİ

Pazartesi: On Numara - Çılgın Sayısal Loto

Salı: Süper Loto

Çarşamba: Şans Topu - Çılgın Sayısal Loto

Perşembe: Süper Loto

Cuma: On Numara

Cumartesi: Çılgın Sayısal Loto

Pazar: Şans Topu - Süper Loto

Yorumlar