Anasayfa /  Milli piyango

Milli Piyango 2020 yılbaşı özel çekilişi sıralı tam liste

Yılbaşı Milli Piyango sonuçları açıklandı . Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Milli Piyango Yılbaşı çekiliş sonuçları eş zamanlı olarak sitemizden öğrenebilirsiniz. 31 Aralık gecesi herkesin hayalini süsleyen Milli Piyango Yılbaşı çekiliş sonuçları ve Milli Piyango sıralı tam listesi anlık olarak sorgulama yapmak için tıkla. İşte Milli Piyango 2020 yılbaşı özel çekilişi sıralı tam liste

Abone ol
Abone ol 31 Aralık 2019 18:09

Yılbaşı Milli Piyango sonuçları açıklandı . Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Milli Piyango Yılbaşı çekiliş sonuçları eş zamanlı olarak sitemizden öğrenebilirsiniz. 31 Aralık gecesi herkesin hayalini süsleyen Milli Piyango Yılbaşı çekiliş sonuçları ve Milli Piyango sıralı tam listesi anlık olarak sorgulama yapmak için tıkla. İşte Milli Piyango 2020 yılbaşı özel çekilişi sıralı tam liste

Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Milli Piyango Yılbaşı çekiliş sonuçları eş zamanlı olarak sitemizden öğrenebilirsiniz. 31 Aralık gecesi herkesin hayalini süsleyen Milli Piyango Yılbaşı çekiliş sonuçları ve Milli Piyango sıralı tam listesi anlık olarak sorgulama yapmak için tıkla. Milli Piyango sıralı tam listesi ve Milli Piyango yılbaşı çekiliş sonuçlarına göre amorti numaraları öğrenmek için sorgulama yapalabilirsiniz. İşte Milli Piyango Yılbaşı çekiliş sonuçları ! Amorti numaraları.

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

2020 yılına büyük ikramiye için milli piyango bileti alan milyonlarca kişi Milli Piyango Yılbaşı çekiliş sonuçları için büyük bir heyecanla internet, tv ve sosyal medya sitelerinde sürekli arama yapacaklar. Sizler için hazırlağımız Milli Piyango Yılbaşı çekiliş sonuçları an ve an sürekli olarak sitemizde güncel olarak yayınlanacaktır.

 



80 MİLYON BÜYÜK İKRAMİYE KİMİN OLACAK?

Heyecan dolu Milli Piyango Yılbaşı çekiliş sonuçları Milli Piyango İdaresi tarafından 31 Aralık 2019 yani yılın son günü çekilişi yapılacak. Gün içerisinde çekilişi başlayacak olan Milli Piyango Yılbaşı çekiliş sonuçlarında en büyük ikramiye olan 80 Milyon TL sahibini saatler tam 00.00'ı gösterdiğinde çekilecek. Herkesin hayalini süsleyen büyük ikramiye sahibini 2020 yılının ilk dakikalarında öğrenecek. Milli Piyango Yılbaşı çekiliş sonuçları eş zamanlı olarak trhaberler ana sayfasında rahatlıkla sorgulama yapabilecek.



MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI SORGULAMA

2020 yılının ilk dakikalarında zengin olma hayaliyle herkes biletlerini kontrol etmek isteyecek. Milli Piyango Yılbaşı çekiliş sonuçları mpi.gov.tr adresinde açıklanacak fakat yaşanan yoğunluktan dolayı siteye giriş yapmak isteyenler zorluk yaşayabilirler. Editörlerimiz tarafından haber sitemiz sürekli olarak güncel tutulacak ve Milli Piyango Yılbaşı çekiliş sonuçları için rahatlıkla sorgulama yapabileceksiniz.

Milli Piyango Yılbaşı çekiliş sonuçları öğrenen biletlerini tekrar kontrol etmek için mutlaka 1 Ocak 2020 günü ilerleyen saatlerde tekrar mpi.gov.tr resmi sitesinden edebilirler.

2019 Milli Piyango yılbaşı çekilişi ikramiyesinin devretmesine saatler kaldı

Milli Piyango'nun 2019 Yılbaşı Özel Çekilişi'nde büyük ikramiye, İstanbul Üsküdar'da seyyar bayi Ali Özçalımlı'nın sattığı '7615536' numaralı tam bilete isabet etti.

Aradan tam olarak 365 gün geçmesine saatler kala 70 milyonluk ikramiye hala talihlisine ulaşamadı. Milli Piyango İdaresi ise talihlinin her an parayı almaya gelebileceği ihtimaline karşı parayı hazır beklettiğini duyurdu.

TAHSİLAT İÇİN SON GÜN 31 ARALIK

Süresinde alınmayan ve zaman aşımına uğrayan ikramiye tutarları, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü (MPİ) tarafından Hazine ve Maliye Bakanlığı'na aktarılıyor. Bu paralar, savunma sanayisi, çocuk esirgeme hizmetleri, Türkiye'nin tanıtımı, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu ile olimpiyat oyunlarına hazırlık için kaynak olarak kullanılıyor. Tahsilat için zaman aşımı ise çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl. Talihlinin en geç 31 Aralık Salı günü saat 17.00'ye kadar Milli Piyango İdaresi'ne biletini ibraz etmesi gerekiyor.

KAYBI NE KADAR?

Talihli ikramiyeyi hemen alsaydı, mevduata yatırdığında aylık yaklaşık 1,2 milyon lira faiz alabilecekti. Bilet sahibi geçen 295 gündeki faiz getiri kaybı, yaklaşık 11 milyon lira olarak belirlenmişti.

Yorumlar