Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Milli Eğitim Bakanlığı Okullara 693 Personel Alımı Yapacak

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki okullara 693 TYP kapsamında işçi alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 10 Aralık 2018 20:45

İşçi alımının pozisyonu ise bakım, onarım ve temizlik personeli. Yayımlanan bu ilanlara TYP kapsamında çalışmak isteyen ve ilgili şartları taşıyan adayların başvuruları kabul edilmektedir. 

TYP kapsamındaki 70 bin işçi alım ilanının devamı niteliğindeki bu ilanlarda, adaylar bakım, onarım ve temizlik personeli olarak okullarda görev alacaklardır. 

Okulların çevre düzenlemesi, bakımı ve temizlik işleri gibi konularda görev alacaklardır. Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında yapılan bu alımlarda, adayların taşıması gereken şartlar ve detaylar, İŞKUR üye girişi yapıldıktan sonra ilgili TYP ilanları kısmından erişime açılmaktadır. 

İŞKUR üyeliği bulunmayan kişilerin başvuruda bulunma ve görüntüleme imkanı bulunmamaktadır. Yalnızca ilanı görebilir, alım yapılan yer hakkında bilgilere ulaşabilirler, başvurulara yönelik diğer detaylar İŞKUR girişi yapıldıktan sonra görülebilmektedir. 

MEB' in 693 işçi personel alımı için TYP ilanlarına ulaşmak ve başvuru yapmak için resmi web adresini ziyaret edebilir, İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerine başvurabilirsiniz.

İŞKUR' a nasıl üye olunur?

İŞKUR üyeliğine sahip olabilmek için web adresinden başvurular yapılabildiği gibi, İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerinden de başvurular yapılabilmektedir. 

Herhangi bir İş Başı Eğitim Programına ya da İŞKUR üzerinden TYP ilanlarına başvuruda bulunulmadan önce iş ve meslek danışmanlarına müracaat edilmesi fayda sağlayacaktır. 

Hak kaybının yaşanmaması ve başarılı şekilde işe yerleştirilme için önemli bir bilgi olarak aktarılmaktadır. MEB 693 işçi alımı için gerekli olacak bağlantı aşağıda yer almakta, meslek alanında bakım onarım ve temizlik personeli kısmı seçilip üst taraftaki menüden arama yaptırılarak ulaşılabilir durumdadır.

İlanlar için tıklayınız


Yorumlar