Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Milli Eğitim Bakanlığı ( MEB) İŞKUR TYP aracılığı ile1028 Personel Alımı Yapıyor! İşte Son Başvuru tarihi

Milli Eğitim Bakanlığı ( MEB) KPSS Şartsız 1028 Personel Alımı Yapıyor! Milli Eğitim Bakanlığı İŞKUR TYP programı aracılığıyla güvenlik görevlisi alımı yapacak. İŞKUR üzerinden yapılacak başvuruların seçimi liste yöntemiyle yapılacak. Peki kaç kişilik güvenlik görevlisi olacak? TYP kriterleri nelerdir? Detaylar haberimizde.

Abone ol
Abone ol 07 Ekim 2018 00:45

Milli Eğitim Bakanlığı İŞKURaracılığıyla güvenlik görevlisi alımı için yeni ilanlar verdi. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara göre İstanbul’da farklı ilçelerde görev yapacak toplamda 1028 MEBGüvenlik Görevlisi alımı yapılacak.

MEB GÜVENLİK TYPPROGRAMLARINA NASIL BAŞVURULUR?

MEB Güvenlik Görevlisi alımına adaylar İŞKUR üzerinden başvuru yapabilecek. Adaylar İŞKUR e-şube veya temsilcilikler aracığıyla başvurularını gerçekleştirebilecek. Başvuruların ardından adaylar mülakat ile iş ve meslek danışmanlığı görüşmesi ile belirlenecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

MEB Güvenlik görevlisi alımları için adayların 18 yaşını bitirmiş olması gerekiyor. Ayrıca İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmaları, dul, yetim ve malul aylığı almıyor olmaları gerekiyor. Bu şartları taşıyan adaylar ayrıca alınacak kadroların detaylarına aşağıdaki listeden TYP kodunu İŞKUR e-şube üzerinden sorgulatarak öğrenebilirler.

İŞKUR TYP programı MEB Güvenlik görevlisi alımına başvuracak adaylar için son başvuru tarihi 9 Ekim 2018. Bu tarihten sonra adayların belirlenme süreci başlayacak ve işe kabul edilenler 15 Ekim’de işbaşı yapacak.

İŞKUR MEB Güvenlik görevlisi alım ilanlarına ulaşmak için TIKLAYIN


Yorumlar