Anasayfa /  Magazin

Miley Cyrus: Bizi uzaylılar kovaladı

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Miley Cyrus, birkaç yıl önce kendisinin ve bir arkadaşının UFO'ya benzeyen bir cisim tarafından kovalandığını söyledi. Şarkıcı, o gün, karavanda yaşayan bir adamdan uyuşturucu madde alıp içtiklerini de söyledi.

Abone ol
Abone ol 21 Ekim 2020 22:29

Yaptığı skandallarla gündemden düşmeyen Miley Cyrus, şimdi de ilginç bir iddiayla bütün dikkatleri üzerine çekti. Ünlü şarkıcı, birkaç yıl önce, kendisinin ve bir arkadaşının UFO'ya benzeyen bir cisim tarafından kovalandığını iddia etti.

UYUŞTURUCU MADDE KULLANDIĞINI DA EKLEDİ
27 yaşındaki şarkıcı, Interview dergisi için Rick Owens'a verdiği röportajda, kendisinin ve yanındaki arkadaşının UFO'ya benzeyen bir cisim tarafından kovalandığını öne sürdü. Ancak yanı sıra; o gün, karavanda yaşayan bir adamdan uyuşturucu alıp içtiklerini de söyledi.

 BAŞKALARI DA GÖRMÜŞ
Miley Cyrus, gördüğü UFO'nun, sarı renkte parlayan ve uçan bir kar küreğine benzediğini söyledi. Ünlü yıldız, UFO'yu gördüğü için araçlarını durdurup bakan başkalarının da olduğunu, bu yüzden de yaşadıklarının gerçek olduğuna inandığını da vurguladı.

GÜNLERCE GÖKYÜZÜNE BAKMAMIŞ
Miley Cyrus ayrıca, bu deneyimin son derece şok edici olduğunu ve uzaylıların geri dönebileceğinden korktuğu için günlerce gökyüzüne bakamadığını da söyledi.

Etiketler Miley Cyrus
Yorumlar