Anasayfa /  Ekonomi

Migros kurbanlık fiyatları 2022 ne kadar?

Migros kurbanlık fiyatları 2022 araştırmaları birçok kişi tarafından Kurban Bayramı öncesi aranıyor. Peki Migros hisse fiyatları ne kadar?

Abone ol
Abone ol 28 Haziran 2022 21:59

Migros kurbanlık fiyatları 2022 araştırmaları, Kurban Bayramı'na az bir süre kala vatandaşlar tarafından yoğun fiyatlarını araştırıyor. Büyükbaş hayvanlar başta olmak üzere birçok kurbanlık hayvanın fiyatının oldukça yüksek olması sebebiyle pek çok kişi zincir marketlerde satılan büyükbaş - küçükbaş kurbanlık hayvan hisse fiyatlarını araştırmaya başladı.

Migros aracılığı ile kestiğiniz kurbana adresinize teslim alabiliyorsunuz. Bir diğer seçenek ise mağazadan kendiniz gidip teslim almak veya kurbanı tamamı ile bağış yapmak. Bağış yapmak isterseniz, bağış yapılacak kurumlar arasında Kızılay ve Ziçev Vakfı bulunuyor. Peki Migros büyükbaş - küçükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar?

Migros kurbanlık fiyatları 2022

  • Kurbanlık Koç en az 12 KG FİYATI: 2.995 TL

    Bağış kurban fiyatı: 2.495 TL

  • Kurbanlık Koç kıvırcık en az 16 KG FİYATI: 3.595 TL

    Bağış kurban fiyatı: 3.095 TL

  • Kurbanlık büyükbaş 1/7 hisse en az 25 KG FİYATI: 4.595 TL

    Bağış kurban fiyatı: 4.095 TL 

Migros kurban bağışı nasıl yapılır?

Migros aracılığı ile kurban bağışı yapma imkanınız da bulunuyor. Bunun için öncelikle migros.com.tr/kurban adresine girin (burayı tıklayın). Daha sonra sayfayı aşağıya kaydırdığınızda Adrese Teslim, Mağazadan Teslim ve Bağış seçeneklerini göreceksiniz. Buradan bağış kısmına tıklayın. Daha sonra aşağıya 2 adet seçenek gelecek. Bunlar kurban bağışı yapmak istediğiniz kurum ve vakıfların listesi. Burada Migros’ta şu an için Kızılay ve Ziçev Vakfı bulunuyor. Kurban bağışı yapmak istediğiniz seçeneği üzerine tıkladığınız zaman aşağıda bağış yapmak istediğiniz kurbanlıkların seçenekleri çıkıyor. Bu alanda büyükbaş ve küçükbaş olmak üzere iki seçeneğiniz bulunurken küçükbaşta kıvırcık koç ve normal koç seçenekleri de var.

Bağış yapmak istediğiniz kurbanlığın hemen altındaki satın al butonuna tıkladığınız zaman karşınıza doldurmanız gereken birkaç adımlık form çıkacak. Bu formu eksiksiz şekilde doldurup ilerlediğiniz zaman ödemenizi yaparak kurban bağışını tamamlamış olacaksınız.

Migros kurban teslimat seçenekleri nelerdir?

1 - Kurban teslim mağazalarımızdan birini seçerek kendiniz teslim alabilirsiniz.

Mağazadan teslim edilen kurbanlar için ek hizmet talepleriniz randevu sistemi ile mağazalarımız tarafından karşılanır.

Ücretsiz kasaplık hizmeti talebiniz üzerine, koç kurban için kolinizdeki parçaları istediğiniz sayıda kemikli olarak bölebiliriz. Büyükbaş kurban için kolinizdeki etlerin istediğiniz bölümlerini, kıyma, kuşbaşı ve parça et olarak hazırlayabiliriz.

Uzman Kasaplarımız Kurban Kolinizi İsteğinize Göre Hazırlıyor.

Kurbanlık Büyükbaşlarda; Kolinizdeki etleri, kıyma, kuşbaşı ve parça et olarak hazırlatabilirsiniz.

Kurbanlık KoçlardaKolinizdeki parçaları istediğiniz adette kemikli olarak hazırlatabilirsiniz.

Gıda güvenliği nedeniyle sadece mağazadan teslim alacağınızı belirttiğiniz kurban kolisi için mağaza hizmeti veriyoruz. Ücretsiz kasaplık hizmeti talebinizi, kurban siparişi esnasında gün ve saat olarak belirleyebilirsiniz.

Kurban etleri için yukarıdaki ücretsiz kasaplık hizmeti sadece mağazalarımızdaki uzman kasaplarımız tarafından verilmektedir. Ücretsiz kasaplık hizmeti, kurbanınızı teslim alacağınız mağazanın kapasitesi ile sınırlıdır.

2 - Ücretsiz adrese teslim ettirebilirsiniz.

Kurbanınızın istediğiniz adresi belirterek teslimatını sağlayabilirsiniz. (Adrese teslimatlarımız İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Adana, Mersin, Isparta ve Kayseri illerinin Migros Sanal Market hizmeti verilen ilçelerinde geçerlidir.)

3 - Hayır kurumuna bağışlayabilirsiniz.

Hayır kurumlarına, Migros’tan satın alacağınız kurbanlarınızı, sizin adınıza ulaştırıyoruz. Kurbanlarınız hayır kurumu ile anlaşmamıza bağlı olarak, bayramdan sonraki hafta, kurumun talebine göre taze veya donuk olarak ilgili hayır kurumunun depolarına sizin adınıza teslim edilir.

Yorumlar