Anasayfa /  Politika /  Mhp

Milliyetçi Hareket Partisi' nden FLAŞ EYT Açıklaması

Emeklilikte yaşa takılanlar konusunda dün TBMM' de İYİ Parti tarafından yapılan sert eleştiri, seçim öncesinde verilen sözlerin tutulması.

Abone ol
Abone ol 24 Ocak 2019 14:33

EYT açıklamalarına yönelik bu sert gündemin ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından da önemli ifadeler kullanıldı. EYT teklifinin verildiğini ve sonuna kadar bu tekliflerinin arkasında duracaklarını ifade eden MHP tarafı, eyt probleminin yerel seçimler öncesi çözülmesi konusunda istekleri olduğunu aktardılar. 

Konuya yönelik olarak MHP' den yapılan açıklamada " EYT, Milliyetçi Hareket Partisi üzerinden gündem yaratmak isteyen, ama halkımıza ya da milletimize sunacakları bir şeyler olmayan, sadece bilerek sulandırıp sulandırıp ortaya konulan önemli bir yaradır. 

Ben de EYT mağduruyum. Ben de 98'de sigorta başlangıcı olan biriyim. Ben de bu yasayı bekliyorum. Milliyetçi Hareket Partisi olarak yasa teklifini verdik ve sonuna kadar arkasındayız. 

Ama bir yasanın geçebilmesi için, bakın biz mecliste farklı partileriz. Mecliste 5 grup var. Bu grupların hepsinin onayı alınarak ve uygun zamanda verilmesi lazım. Yasa teklifini şartlar oluşmadan, uygun zaman olmadan verirsek sonuç alamayız.

İYİ Parti sert eleştirip " Adam olun, sözünüzü tutun

İYİ Parti' nin sert eleştirilerin ardından gündeme yansıyan bu konuyla alakalı MHP tarafından da çözüm sürecine istekli oldukları yönünde bir ifade kullanıldı, bu açıklamalar kamuoyu gündemine yansıdı EYT' li vatandaşlar henüz bir çözümün üretilmediğine, yerel seçimlerde AK Parti tarafının kendilerine ihtiyacı olduğunu ve emeklilikte yaşa takılanların AK Parti' ye oy vermeceğini ifade ettiler.


Yorumlar