Anasayfa /  Politika /  Mhp

MHP’li Arzu Erdem: "Bir bardak su dahi verilmemeli"

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, çocuklara yönelik cinsel istismar suçlularıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Evlatlarımıza uzanan eller sadece kırılmamalı.

Abone ol
Abone ol 21 Şubat 2018 13:56

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, çocuklara yönelik cinsel istismar suçlularıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Evlatlarımıza uzanan eller sadece kırılmamalı.

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, çocuklara yönelik cinsel istismar suçlularıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Evlatlarımıza uzanan eller sadece kırılmamalı. Bence o insanlara bir bardak su dahi verilmemelidir" dedi.

MHP Amasya il binasında düzenlediği basın toplantısında cinsel istismar suçlarıyla ilgili araştırma komisyonlarının kurulmasına yönelik uzun zamandır çalışmalarda bulunduklarını belirten Arzu Erdem, "Hadım cezasının gelmesi şart. Bana göre ya idam ya hadım. Ben bunu her yerde söylüyorum. İdamın gelmesi noktasında yapılacak olan düzenlemeler değerlendirilecektir. Ama hadım mutlaka şart" diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin konuyla ilgili görüşlerine değinen Milletvekili Erdem, "O küçücük ağzı süt kokan bebelerimize el uzatılmamalı, en ağır cezayla cezalandırılmalı. Kamu vicdanının rahatlatılması bu açıdan şart. Özellikle iktidar partisi ve diğer muhalefet partilerinin de bu anlamda aynı hassasiyeti göstereceğine inanıyorum. Önümüzdeki haftalarda bir düzenlemenin geleceğini umutla bekliyorum. Rabb'im o bedenlere uzanan elleri ve o kişileri kahretsin diyorum" şeklinde konuştu.

Habercilerin sorularını yanıtlayıp ildeki ziyaretlerini değerlendiren Erdem, MHP İl Başkanı Kadir Kutay Samsun ve Merkez İlçe Başkanı Şuayip Ak'ın da bulunduğu toplantı sonrası partililerle de görüştü.




Yorumlar