Anasayfa /  Politika /  Mhp

Devlet Bahçeli'den Ekrem İmamoğlu'na tepki: Hıyarım var diyen ...!

Devlet Bahçeli'den Ekrem İmamoğlu'na tepki! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Ekrem İmamoğlu'na tepki göstererek, "İBB'nin yeni başkanı üstüne vazife olmayan her şeyle uğraşmaktadır. Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın çeperini genişletip, 'hıyarım var' diyen kim varsa tuz alıp koşmasından biraz ürkmüş, 'nereye düştük?' sorusunu kendisine sormaya başlamıştır" dedi.

Abone ol
Abone ol 09 Temmuz 2019 11:25

Devlet Bahçeli'den Ekrem İmamoğlu'na tepki: Hıyarım var diyen ...!

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Ekrem İmamoğlu'na tepki göstererek, "İBB'nin yeni başkanı üstüne vazife olmayan her şeyle uğraşmaktadır. Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın çeperini genişletip, 'hıyarım var' diyen kim varsa tuz alıp koşmasından biraz ürkmüş, 'nereye düştük?' sorusunu kendisine sormaya başlamıştır" dedi.

MHP lideri Bahçeli, MHP'nin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'nin açıklamaları:

Hep bir adım önde olmayı gaye bildik. Zamanın sorunları ile başa çıkabilmek, zalimlerin oyunları ile mücadele edebilmek için azmimizin yörüngesinden sapma göstermedik. Bu itibarla çabamız hiç bitmedi. Türk milleti zorlu bir coğrafyayı, nice fedakarlık örnekleri sayesinde vatan yaptı. Bir vatana sahip olmanın ağır bedelleri vardı, bu bedeller de devleşen kahramanlıklarla ödendi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde vesayet ağları görülemeyecektir. Sistem Türkiye'nin önünü açmıştır. Devlette çift başlılığa neşter vurmuştur.

Devlet demek hukuk demektir. Hukukun üstünlüğü herkes için bağlayıcıdır. Her devlet ve siyaset adamı hukuka uymakla mükelleftir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile hukuksuzluk devri sona ermiştir. Sayın Kılıçdaroğlu'nun kıvranması amaçsız ve çarpık siyaset hastalığıdır. Millet, zillete rağmen sistemi sevmiş, benimsemiştir. Bor'un pazarı çoktan bitmiş, Niğde yolu görülmüştür. Aklı ile dili arasına kara kediler girdiğinden zor durumlara bodoslama düşmektedir.

"'HIYARIM VAR' DİYEN KİM VARSA TUZ ALIP KOŞMASINDAN BİRAZ ÜRKMÜŞ"



İBB Başkanı üstüne vazife olmayan her şeyle uğraşmaktadır. Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın çeperini genişletip, 'hıyarım var' diyen kim varsa tuz alıp koşmasından biraz ürkmüş, 'nereye düştük?' sorusunu kendisine sormaya başlamıştır. Kılıçdaroğlu diyor ki, 'eski sisteme dönülmesi ile ilgili bir talebimiz olmadı'. Madem rahatsızdın, bu kadar beyhude çırpınışa ne gerek vardı.

Beni dinlesin, gidişat hayra alamet değildir. Sayın Kılıçdaroğlu için çember daralıyor, suyu ısınıyor. CHP Genel Başkanı burada dursa iyi, dil döndükçe dönüyor. Diyor ki; güçlü, liyakatlı bir devlet yapısı ile parlamenter isteriz. Üstüne vazife olmayan her şeyle uğraşıyor.

Bu toplumda, bu millette küslük olmadığı için barış söylemleri tehlikelidir, aynı zamanda şeytani bir üsluptur. 


Yorumlar